/ Reiki healing 2
"Tak for et dejligt reiki 2 kursus. Du er en inspirerende underviser med stor empati, hvor der er plads til den enkelte."
Gerda
 
"Da jeg mødte Reiki gjorde det den største forskel. Gennem Reiki har jeg lært at heale og fylde mig selv op. Jeg har lært metoder, der gør at der bliver lettere at komme igennem en travl dag med mange udfordringer. Udfordringerne forsvinder ikke fordi jeg har lært Reiki, men det gør, at jeg hurtigere klarer det jeg nu står i.
På Reiki healing 1 lærte jeg at heale mig selv og at forstå min egen rolle i mit liv.
På reiki healing 2 lærte jeg at fjernheale både andre og mig selv. Det vigtigste for mig blev det at kunne fjernheale sig selv.
Det vil for mig sige, når jeg skal til f.eks. en vigtig samtale kan jeg sende healing af sted inden eller til en situation, hvor jeg ved det kræver meget af mig, kan jeg sende healing afsted på forhånd.
Jeg oplever, at det gør en væsentlig forskel i mit liv og jeg bruger Reiki hver eneste dag, både til at klare de ting jeg står i på mit arbejde og i mit liv som et hele.
Jeg ville ønske, at mange flere fik denne mulighed for at tage eget ansvar for sit liv, med denne fantastiske enkelte metode. Jeg kan varmt anbefale den meget kompetente Reikimester Malene Dippel." 
Lena
 
 

Reiki healing 2

REIKI HEALING 2 kursus her lære du at fjern heale dig selv og andre og sende fjern healing til situationer.
 
 
Dato: Onsdag 21/8 kl 10-15 & Onsdag 11/9 kl 10-14( kurset er over to dage)
 
 
Adresse: Skærskovtoften 4, Funder Kirkeby, 8600 Silkeborg

Pris: 2.500,- kr.

Tilmelding: Du tilmelder dig på dippel@privat.dk eller på tlf/sms 3053 4184 samtidig med du foretager din indbetaling.

Indbetaling: Kan ske på MobilePay 404525 eller bankoverførsel reg. nr.7046 Konto nr. 00001171384.
 
Din plads på kurset er sikret, så snart jeg har modtaget din indbetaling.
 
Din plads refunderes ikke ved afbud, men du er velkommen til at høre om der står nogen på ventelisten, som kan overtage din plads
 
Lær at sende healing på afstand både til dig selv og andre og til situatione på afstand. Det er også kaldet fjernhealing.  
 
Forudsætningen for dette kursus er, at du har taget reiki 1. Du kan sagtens have reiki 1 fra en anden underviser end mig.

Jeg oplever, at kursister efter et reiki healing 2 kursus, får du styrket og forstærket healings energien. Er i stand til at sende fjernhealing til sig selv, egne følelser, situationer samt til andre.
 
Derudover ser jeg, at kursisterne får åbnet mere for kontakten til dem selv. Nogle kursister bliver endnu mere styrket i deres spirituelle vej og til deres psykiske evner.

Kursets formål er at lære dig at sende fjernhealing til både dig selv og andre samt at styrke din intuitive fornemmelse af reiki healingsenergien i dit liv både når du healer dig selv og andre.

Der kan forekomme en personlig udvikling/ ud renselsesproces ved dette kursus, hvor gamle fysiske eller psykiske ting kan komme frem.

Du medbringer selv frokost. Der vil være lidt forskellig frugt, sødt og drikkevarer i løbet af dagen.
 
Medbring hjemmesko eller indendørs sko.

Dette reiki healings kursus følger ikke reikialliancens form.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på dippel@privat.dk eller 3053 4184.
 
Vel mødt.
 
Tak skønneste Malene for at holde et kærligt, healende og opløftende rum som altid. Det har været magisk endnu engang.💜
Reiki 3 kalder. Afventer rette tid. Vil glæde mig indtil🙏
Carolina

Tusinde tak for endnu en skøn dag og 1000 tak for din fantastiske og empatiske måde at være på ❤️🙏🏻
Annette
 
"Jeg var i går til et fantastisk reiki 2 kursus hos Malene,som var meget spændende, lige som reiki 1. Der skete stor personlig udvikling både for mig,og alle de andre på kurset,og jeg er fyldt af ro i krop og sjæl. Jeg kan kun anbefale alle,at tage disse kurser hos malene."
Ole

"Jeg har været på Reiki 1 og snart Reiki 2. Det har bare været super godt, for mig og min familie.( Min mand har fået det over sine læber og sige det.) Af hele mit hjerte TAK Malene."
Kirsten
 
"Jeg har afsluttet Reiki Healing 2 i december 2017. Nu har jeg kendt Malene i mange år, og som forventet, gik hele forløbet af kurset fantastisk godt.
Malene er god til at skabe en god atmosfære og har forståelse for alle deltagerne. Man føler sig tryg og sikker. Malene er god til at forklare tingene på en bestemt følsom og individuel måde. Hun tager hensyn til hver person, giver rådgivning og besvarer alle spørgsmål. Det var en rigtig god oplevelse! Det er ikke sidste gang, at jeg er kommet på kursus hos hende. Det kan varmt anbefales! Og tusind tak igen! Hun er den bedste!"
Viktoria
 
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk