/ Englekursus
 

Englekursus

 
 
Datoer ER PÅ VEJ....... 
 
Adresse: Skærskovtoften 4, Funder Kirkeby, 8600 Silkeborg

Kom med til et dejligt energi- og humørfyldt englekursus og få redskaber til dig og dit liv og den vejledning du har brug for fra englene.
 
Dette englekursus er til dig, der ønsker at lære at få kontakt til din skytsengel/guider og ærkeenglene og bruge dem til at få svar og beskeder i din hverdag.
 
I trygge og rolige omgivelser hos mig, vil vi sammen arbejde med små guidede meditationer og følge op på, hvordan du mærker din skytsengel/guider og ærkeenglene og hvad det gør ved dig.
 
Jeg sørger for at støtte op om dig med healings energien og bruger
min clairvoyante og intuitive evne gennem hele kurset.
 
Kurset vil være en veksling mellem meditationsøvelser,snak, refleksion, stilhed og fordybelse.
 
Du vil gå hjem med et redskab, hvor du på din helt egen måde i samarbejde med din skytsengel/guider og ærkeenglene, kan arbejde videre med dig selv og få den vejledning du har brug for.
 
Du har også mulighed for at arbejde videre med de følelser i dig, som ligger dybere end du selv er bevist om.
 
Du vil få en metode til at få healing fra din skytsengel/guider og ærkeenglene.

Kurset kræver ingen særlig spirituel kendskab til skytsengle eller ærkeenglene.
 
Du får udleveret bog og skriveredskaber, til at kunne notere dine oplevelser undervejs.
 
Alt du behøver, er at have lysten og nysgerrigheden til at være dig og være stille med dig selv og din skytsengel og ærkeenglene.

Der vil være te/kaffe, vand og lidt sødt i løbet af kurset. Du må gerne med bringe inde sko.

Der er begrænsning på 4 pladser på kurset, så skynd dig at tilmelde dig. Du er tilmeldt, når du har betalt på Mobilepay 404525
 
Pris: 499,- kr.

Tilmelding: på sms 3053 4184.

Din plads på kurset er sikret, så snart betalingen er modtaget på MobilePay 404525 eller bankoverførsel reg. nr.7046 Konto nr. 00001171384. 
 
Din plads på kurset er sikret, så snart jeg har modtaget din indbetaling.

Din plads refunderes ikke ved afbud, men du er velkommen til at høre om der står nogen på ventelisten, som kan overtage din plads
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.
 
Jeg glæder mig til at se dig.
 
 
 
 
Er I en gruppe på 3-4 personer, som ønsker et individuelt englekursus og på andre datoer end de anførte, er dette også en mulighed. Du er altid velkommen til at kontakte mig.
"Endnu et spændende kursus hos den meget kompetente Malene. Denne gang engle kursus. En aften med stærk energi og mange følelser i sving .....dejlige piger og god stemning og besøg af engle energi... jeg kan anbefale at komme hos Malene til også dette kursus hvor man bliver mødt hvor man er i livet men også får et lille kærligt spark fremad..... i Malenes stue føler man sig altid velkommen .... kærlige tanker."
Lena 
 
"Var til englekursus hos Malene hvor vi igennem guidede meditationer fik kontakt samt healing af skytsengle samt ærkeengle. Sikken en spændende og fantastisk oplevelse, til sidst fik vi en besked hver især fra englene. Dette kursus kan varmt anbefales"
Helle
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk