Gæstebog

Skriv besked...
Shanevek
26/04-2019
Hi there! canadian online pharmacy viagra good website.
Merete
09/04-2019
Tak, Malene, for en fantastisk Gaven i Maven behandling, som allerede nu efter en uge har gjort, at jeg føler mig i meget bedre kontakt med min intuition og mit hjerte. I løbet af behandlingen lærte jeg at stole mere på mig selv, og det har været en stor lettelse at få løftet slør efter slør efter, at de har ligget og murret så mange år i min mave. I sandhed en gave.
Jane
21/03-2019
Kære Malene. Først vil jeg sige tusind tusind tak for de fantastisk oplevelser. Det er for vildt, og har flyttet mig så meget, jeg har gået med sorg i 30 år, en behandling. Er det sorte hul i maven væk, og jeg føler mig letter. Og jeg har troen på at det kan lykkes for mig og komme til at hvile i mig selv. Du Malene har støtte mig trygt gennem det hele. Har du noget der er forkert eller mærkeligt i din mave, så kan jeg varmt anbefale Malene. Knus
Jytte Jul Nielsen
24/02-2019
Efter en fantastisk oplevelse med Reiki 2, kan jeg kun anbefale dig kære Malene. Din tilgang til Reiki og den spirituelle verden er med varme, humor og et ønske om at gøre det bedst muligt for dine kursister. Det lykkes i allerhøjeste grad. Du formår at favne så bredt med din ukomplicerede facon og du er virkelig dygtig. Tak for denne berigende oplevelse.
Merete
16/02-2019
Min kæreste og jeg kan på det varmeste anbefale Malene til husrensning. Vi havde gennem et stykke tid haft en uønsket “beboer”, hvilket skabte uro, søvnløse nætter og ængstelse. Malene kom og skabte en dejlig ro før, under og efter husrensningen. Hun fik sent den afdøde så fint og respektfuldt afsted. Jeg kunne mærke den udrensende energi længe efter, at Malene var gået, og har for første gang i meget lang tid følt mig tryg og tilpas i mit eget hjem. Nu føles det endelig som vores hus. Mange tak for visdomsordene og 1000 tak for “lukkeøvelsen”. Den er guld værd.
Margit
07/02-2019
Tusind tak for besøget Malene. Efter flere uønsket begivenheder gennem de sidste 10 år og senest en kræft operation har dit besøg været til stor gavn. Med en enkelt chokbehandling har jeg nu sovet igennem 5 nætter i streg og jeg satser på flere, det giver bare en helt anden hverdag. Tusind tak. Vi ses bestemt igen.
Anni
02/02-2019
Tusind tak, Malene! Til alle jer andre: Jeg endte i desperation med at få Gaven i maven behandling 3. Januar. Har været sygemeldt med stress og befinder mig i en svær angsttilstand, siden august 2018 og har først tid ved en psykiater til juni! Valgte Malene fordi hun med stor succes har lavet husrensning og personrensning på min familie og jeg. Jeg var skeptisk under behandlingen. Men igår fik jeg øjnene op for at jeg uden problemer kan tale om de traumer jeg har fra barndommen, noget som har været umuligt for mig! Jeg har sat mig selv fri ved tilgivelse som Malene sagde jeg skulle, jeg havde ikke drømt om at jeg kunne det helt afklaret allerede nu med al den smerte jeg er blevet påført. Jeg fik også chokbehandling over nogle ting, blandt andet en alvorlig trafikulykke for 4 år siden som jeg stadig reagerede på. Allerede dagen efter var problemet væk, min krop reagerer ikke længere på at køre bil, det er fantastisk! Jeg får heller ikke flere flashbacks fra ulykken som har plaget mig siden. Jeg er overbevist om at disse behandlinger kan hjælpe mig frem og ud af min sygdom igen, for nu er der plads til at jeg kan arbejde med tingene når jeg skal til psykiater. Jeg kan varmt anbefale Malene og diverse behandlinger hun tilbyder.
Marianne
28/01-2019
1000 tak til Malene for at vise, hvordan det svære, kan gøres let og på den tålmodigste vis forklare det, igen og igen og igen. Malene har en dejlig jordnær tilgang til tingene og er så ærlig, kærlig og autentisk i sin undervisning og mødet med os kursister og jeg føler mig virkelig godt tilpas, i hendes selskab. Jeg glæder mig allerede til næste kursus.
Charlotte W Andersen
27/01-2019
Selvom jeg ”helt tilfældigt ” blev tilmeldt Reiki 1 i janausr måned og nu skal igang med Reiki 2 hos dig, Malene- var vi begge helt enige om fra 1.minut, at der ikke er tale om tilfældigheder. Jeg anede ikke, hvad det var, jeg meldte mig til. Det viste sig hurtigt, at “ det her “ har jeg så meget brug for både til mig selv (og ligeså mine nærmeste). Jeg glæder mig til Reiki 2 og i det hele taget at lære mere. Jeg kan meget godt lide din personlige og jordnære tilgang til at formidle Reiki og din skønne attitude som er åben, kærlig, nysgerrig, omsorgsfuld og m.m. Prøv det, vil jeg sige til andre nysgerrige:). Kh Charlotte
Marlene
03/01-2019
Jeg var til en “gaven i maven” behandling hos dig i august måned. Efter jeg har modtaget denne behandling føler jeg en hel anden ro indeni og en langt større accept af mig selv og andres beslutninger. Tusind tak for det. KH Marlene
[ 1-10 ] 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 81-90 91-100 101-110 >>
Hjertelig velkommen til min gæstebog
 
Her har du mulighed for at skrive et par ord til mig eller om en oplevelse du har haft hos mig.
 
Kærlig hilsen
 
Malene Dippel
 
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk