Gæstebog

Skriv besked...
Sabrina
29/04-2017
Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Malene. Jeg har for nyligt fået Reiki 1 kursus hos hende og hun formåede på fineste vis at guide os gennem indvielsen og en indførsel i selvhealing på en tryg og kærlig måde. Malene er et meget tillidsfuldt og varmt menneske, som er en fantastisk reikimester. Efterfølgende har jeg kunne mærke, hvordan selvhealing kan gøre en stor forskel for mig. Nu og i fremtiden. Mange kærlige tanker fra Sabrina
Ole
26/03-2017
Jeg var i går til et fantastisk reiki 2 kursus hos Malene,som var meget spændende, lige som reiki 1. Der skete stor personlig udvikling både for mig,og alle de andre på kurset,og jeg er fyldt af ro i krop og sjæl. Jeg kan kun anbefale alle,at tage disse kurser hos malene.
Kirsten
28/02-2017
Healing hos Malene, kan kun anbefales, det har helt forandret mit Liv, til det bedre. Jeg har fundet roen i mig selv, jeg ser meget lysere på Livet. Jeg har lige været udsat for en stor udfordring i mit Liv, tør ikke tænke på hvordan, hvis ikke jeg havde fået Healing hos Malene. Malene er en meget varm, hjælpsom, lyttende, opmærksom pige. Føler man kan snakke med hende om alt, intet føles forkert. Dejlig at komme hos hende, bliver altid budt velkommen, med et smil og et stort varmt klem. Dejlig Healing fra Malenes varme hænder. Kan kun anbefales. Jeg har været på Reiki 1 og snart Reiki 2. Det har bare været super godt, for mig og min familie.( Min mand har fået det over sine læber og sige det.) Af hele mit hjerte TAK Malene.
Ruth
25/02-2017
Kære Malene. Efter i noget tid at have haft dig i baghovedet, bestilte jeg en healing med spirituel vejledning. Det fortrød jeg bestemt ikke. Jeg blev mødt af dig med varme og nærvær allerede i døren. Jeg er før blevet healet, så det var ikke nyt for mig. Det nye var din ro og dine dejlige varme hænder, jeg var fuldstændig tryg, og havde fuld tillid til dig og det du gjorde.Den efterfølgende samtale gav mig virkelig noget at arbejde videre med. Tak for det:-) Jeg kan kun på det varmeste anbefale dig, og kommer helt sikkert igen. En helt igennem dejlig oplevelse:-)
Ole
20/02-2017
Hej Jeg har i dag fået min bolig,et parcelhus fjern renset af Malene. Det gik nemt og hurtigt. Jeg fik et tidspunkt,og hun klarede dette mens jeg var ude og handle. Da jeg kom hjem følte jeg en ro i huset,og jeg havde en lethed og glæde inden i mig. Jeg føler mig nu klar til at finde et nyt job,som er aktuelt for mig pt. Tak for god behandling og klart lys i fremtiden.
Malene T.
13/02-2017
Vi har haft fornøjelsen af at have Malene Dippel på besøg i vores hus, hvor hun hjalp os af med to afdøde, som ikke skulle være her mere. Den ene afdøde stjal meget af vores energi og havde helt klart nogle uafsluttede ting, som han ikke kunne slippe, så jeg er meget taknemmelig for, at Malene kunne sende ham godt afsted, på hendes rolige og professionelle facon. Energien og stemningen i vores hus har helt klart ændret sig til det bedre, og det var bare på alle måder en helt utrolig god oplevelse. TAK.
Nadia
12/02-2017
Jeg sender hermed de ALLERBEDSTE anbefalinger til Malene! Jeg har i starten af 2017 taget Reiki I kursus hos Malene, som jeg i den grad kan anbefale alle andre. Man behøver ikke "at tro på sådan noget". Jeg har oplevet healing, som en mulighed for udforske det at være menneske, lære sig selv bedre at kende og ikke mindst lidt om ordet 'selvkærlighed' - uden at man behøver tro på spøgelser og ånder. Malene har også fjernhealet min hest, som har haft nogle problematikker. Fjernhealing var umiddelbart lidt for 'alternativt' til min naturvidenskabelige tro, men jeg må sige, at jeg er blevet blæst helt bagover. Dyr lyver aldrig og min hest blev tydelig påvirket af healingen. Efterfølgende talte Malene og jeg sammen, hvor det skal siges, at Malene intet ved om min hest og aldrig har mødt den. Men Malene kunne så tydeligt beskrive så mange ting, som kun jeg ved omkring min hest. Det var en fantastisk oplevelse. Malene er et sjældent venligt og imødekommende menneske, som i den grad har åbnet en ny verden for mig! Malene har skabt en utrolig dejlig og tryg atmosfære, som jeg har nydt at være i under mit kursus og under mine andre processor. Jeg står tilbage med de bedste oplevelser - og jeg kan ikke give Malene andet end de aller, aller bedste anbefalinger. Vh Nadia
BC
04/02-2017
Jeg er meget taknemmelig for din fjernhealing af vores hus. Bagefter foeltes det meget mere fredfyldt. Det bedste bevis var reaktionen af mit 5 aarige barnebarn, der begyndte igen at lege paa anden sal i vores hus, hvor han ellers ikke ville opholde sig, og han havde ingen anelse om, at vi havde faaet fjernhealing. Det var som om det, der tidligere gav ham ubehag, var forsvundet.
Iben
05/01-2017
Kære Malene Jeg vil sige dig mange tak for din fantastiske healing. Jeg har prøvet healing før og besøgt alternative i over 30 år. Dog har jeg aldrig oplevet det SÅ smukt, intenst og givende som denne hos dig! Jeg fik så mange smukke beskeder under healingen og din samtale før og efter har gjort, at jeg nu endnu mere er mig og står ved hvem jeg er og hvad jeg er. Jeg har fået fornyet håb, mod og styrke til en livsnødvendig operation jeg nu skal gennemrejse, sammen med at stå ved min personlige spiritualitet. Jeg er dig dybt taknemmelig og ydmyg i forhold til alt det smukke jeg oplevede og som fylder mig så smukt nu. Kærligst Iben
ole
13/06-2016
hej malene,jeg har fået en stor hjælp til selvhjælp,igennem fjern healing. Jeg kan varmt anbefale denne behandling til andre. Tusinde tak.
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 [ 51-60 ] 61-70 71-80 81-90 91-100 >>
Hjertelig velkommen til min gæstebog
 
Her har du mulighed for at skrive et par ord til mig eller om en oplevelse du har haft hos mig.
 
Kærlig hilsen
 
Malene Dippel
 
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk