Gæstebog

Skriv besked...
Morten
23/04-2015
Må også lige dele denne positive oplevelse. Blev stukket af et lille insekt på albuen. Stikken sved og albue svulmede op til dobbelt størrelse. Tak Malene for at du med fjernhealing (og jeg kunne mærke en summen i armen mens du sendte healing) at albuen er normal igen - og det efter kun få behandlinger - tak - du har fantastiske evner
Morten
23/04-2015
Kære Malene - du har gennem fjernhealing hjulpet mig af med smerter i lysken, som jeg har døjet med i et par år. Mit ben har smertet så motion (løb og cykling) har været en stor udfordring at udøve, hvilket ikke længere er tilfældet. Jeg er glad og taknemlig for din utrolige healende hjælp. Jeg kan kun opfordre til at andre også prøver fjernhealing - det er fantastisk
Tina Johansen
16/04-2015
Jeg har for 14. dage siden, fået min anden operation for hoftedysplasi. Anden gang har jeg modtaget fjernhealing fra Malene Dippel. Jeg har fra dag 1 kunne mærke forskellen. Jeg er kommet mig meget hurtigere end sidste gang, jeg kan meget mere end ved sidste operation. Helt utroligt at det er den samme operation jeg har fået igen. Jeg er så glad og tilfreds med den fjernhealing jeg har fået. Kan varmt anbefales .
Ejvind Pausgaard
12/04-2015
Jeg har lidt af Horton hovedpine gennem mange år. Jeg har nu prøvet at få fjernhealing fra Malene, noget jeg ellers aldring har troet på. Jeg er en mand på 77 år. Jeg har oplevet at det nærmest er helt væk, jeg er dybt taknemlig. Af hjertet tak for hjælpen Malene.
Viktoria Kjær
14/01-2015
Kære Malene. :) Du er fantastisk! Nu kender jeg dig, som en meget venlig, hjælpsom og opmærksom person. Du vil så gerne gøre godt for alle. Og din personlighed samt dine spirituelle evner gør dig til guld. De 2 seancer, som jeg har fået hos dig, har givet mig energi og nye tanker. Jeg vil takke dig for din hjælp og anbefale dig varmt til andre. Kh
Henriette
08/01-2015
Det var en underlig fornemmelse første gang, jeg fik fjernhealing. Kunne mærke det i hele kroppen lige da du startede. Ligesom at få en smule strøm igennem kroppen. Dejlig fornemmelse. Men det mest fantastiske var alligevel alt det du kunne fortælle om mig efterfølgende. At det jeg selv følte, også var det min krop fortalte. Der er selvfølgelig meget at arbejde med, men det vil jeg tage lidt hen ad vejen. Tak for din måde at være på. Mega empati har du. Tak for det 😍
Anne
23/12-2014
De seneste dage har jeg haft problemer med min stortånegl, som har tendensen til at blive en nedgroet negl. Det gør så ondt når jeg går, da neglen er så irriteret. Jeg har fået fjernhearling til min negl, og det er fantastisk hvordan det hjælper, og er så effektiv. I går var der betændelse nede ved neglen, og det er væk i dag. Fantastisk. Tusind tak for hjælpen mor.
Lena Søgaard
21/12-2014
Kære malene jeg har prøvet at få fjernhealing af dig flere gange. Det er utroligt at man på så mange kilometers afstand kan mærke din energi og det gode du sender til mig., men sådan er det. Jeg oplever, varme og som om dine hænder er på mig selvom jeg ved du ikke fysisk er her. Det er fantastisk dejligt at mærke den omsorg, og virker godt fordi jeg ikke altid har tid og mulighed for at køre til silkeborg, men kan få healingen her hjemme hos mig.f Samtidig er det fantastisk at få dine clarivoyante beskeder senere og jeg har mulighed for i ro og mag at tage det ind når det passer mig. Sidst havde jeg ondt i ryggen før vi begyndte og efter healing og beskeder lettede det og ja jeg fik mulighed for i mit eget tempo at arbejde med mine opgaver. Det føles godt for mig og jeg kan varmt anbefale denne metode, malene er dygtig og jeg fik så meget med.
Anni
11/12-2014
Jeg har modtaget fjernhealing fra Malene - for mig er det lidt mystisk at det kan lade sig gøre. Min skepsis er blevet afløst af en dyb forundring og taknemmelighed. Da Malene gjorde de kunne jeg mærke en varme i kroppen specielt på ryggen, og ellers en summende fornemmelse igennem hele kroppen,meget i benene. Efterfølgende oplevede jeg en stor ro indeni, selvom jeg lige nu er i en arbejd/uddannelsesmæssig situation, der presser mig. Jeg vil anbefale at prøve det, for svært helt at beskrive detaljerne i hvad jeg oplevede, og kropsfornemmelsen efterfølgende.
Anni
03/12-2014
Jeg har fået en fantastisk hjælp af Malene til at lave min hjemmeside. Det har været en spændende proces, hvor jeg har oplevet Malenes kompetencer. Hun har et gå på mod, effektiv, ordentlighed, og jeg oplevede en tryghed i det samarbejde, hvor jeg kunne være fuldstændig sikker på at Malene ikke gav op før problemet var løst. Malene har været ekspert i at formulere ord til sætninger, som jeg ikke selv var i stand til at få formuleret, men formuleringer jeg oplevede identiske med det udtryk jeg gerne vil have frem i hjemmesiden. Malenes åbne og hjertelig måde at være på, har gjort en tung arbejdsbyrde til en legende spændende og udviklende proces. Tusind tak Malene.
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 [ 71-80 ] 81-90 91-100 >>
Hjertelig velkommen til min gæstebog
 
Her har du mulighed for at skrive et par ord til mig eller om en oplevelse du har haft hos mig.
 
Kærlig hilsen
 
Malene Dippel
 
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk