Gæstebog

Skriv besked...
Anni
10/10-2014
Jeg har prøvet spirituel healing for første gang. Det var en fantastisk stærk oplevelse, hvor jeg kunne mærke at der skete meget indvendig, som ikke er til at forklare hvad er. Malene er et meget anerkendende og åbent menneske. Der formår at skabe en relation, hvor jeg følte mig rolig, og turde være mig. Jeg vil anbefale at prøve det.
lene
07/10-2014
Jeg har fået min første Reiki healing hos Malene. Det var en varm, rar og tryg oplevelse. Svært at forklare, men efterfølgende er der ligesom kommet beslutning og afklaring på nogle af de tanker der har rumsteret en tid. Dejligt
Laila
15/09-2014
Jeg har nu indtil videre fået to behandlinger ved Malene med 1 dags mellemrum. Det har været to vidt forskellige oplevelser, selvom Reiki healingen af Malene har været den samme hver gang. Min første behandling vil jeg beskrive som en utrolig underlig fornemmelse, som kropsligt satte mange ”ting” i gang. Da Malene startede med at healede mit hoved føltes det som en forkølelse, der endelig var på retur, hvor jeg fornemmede at der igen kom flow i bi- pande og kæbehulerne. Healingen over brystkassen var også en speciel oplevelse, som for mig fremkaldte en fornemmelse af, at have astma. Jeg synes, at jeg skulle hive efter vejret, men efter nogle minutter, fik jeg oplevelsen at kunne trække vejret uhindret igen Jeg følte mig tryg og godt tilpas ved Malenes rolige hænder, og havde en oplevelse af, at der bredte sig en masse varme derfra. Varmen fornemmede jeg som meget koncentreret især et enkelt sted på kroppen, hvilket Malene efterfølgende kunne give mig en kyndig forklaring på. Jeg følte velvære efterfølgende og havde en fornemmelse af at være nulstillet for tanker. Men om aftenen fik jeg det pludselig dårlig, blev svimmel og fik kvalme, men heldigvis kun kortvarig. Det samme skete igen næste morgen, hvor jeg fik en voldsom pludselig kvalme, igen kun i et par minutter, men som jeg mærkede meget intens. Malene har forklaret, at disse fysiske symptomer jeg har oplevet, er en reaktion på, at healingen har igang sat ”noget”. Min 2. Reiki healing var en mere rolig indre oplevelse, her var alle de føromtalte beskrivelser der stadig, men i en meget mildere udgave end første gang. Den store forskel var dog, at jeg denne gang oplevede, at varmen fra Malenes hænder nåede langt længere og dybere ud, hvor den første gang føltes mere koncentreret. Jeg kan varmt anbefale Malene til andre og er dybt forundret over, at Reiki healing har en sådan kraft, som har været så mærkbar på mig.
Rita
13/09-2014
Kære Malene Tak for en meget dejlig og afslappende healing. Du har nogle fantastiske healende hænder. Jeg mødte op helt vild stresset og anede ikke årsagen til. Nu efter behandling er jeg helt uden stress og helt vildt glad - det har jeg manglet i en periode - nu er min glæde vendt tilbage. Og en stor tak til dig Malene for din vidunderlige healing. Du er en født healer. Stor tak fra terapeuten Rita
Louise Barner
11/09-2014
Jeg vil på det varmeste anbefale en telefonisk clairvoyance med Malene. Min oplevelse er et menneske med indsigt, der omsorgsfuldt og professionelt videregiver pejlingsmærker til skabende muligheder og en kortlægning af din sjæls kald. Jeg er fuld af taknemmelighed.
Tina Johansen
11/08-2014
En hilsen til Malene med tak for en rigtig dejlig behandling. Jeg slappede totalt af. De varme hænder gjorde kroppen fri af spændinger og langsomt forsvandt jeg i en søvn. Behandlingen efterlod en ro og behag som jeg absolut må prøve igen....
lenasøgaard
28/07-2014
Jeg er så heldig også at have fået reiki healing af den skønne malene. jeg oplevede en varme gennem hendes hænder som gav mig ro og løsnede op for energi i min krop. Jeg har kun prøvet en gang men glæder mig til at prøve igen fordi det er fantastisk og jeg kan kun anbefale det.
Morten
24/07-2014
Jeg kan på det varmeste anbefale Malene. Hendes fantastiske personlighed, venlighed og positive energi som stråler ud over det hele. Hendes måde at lave Reiki healing er så beroligende og energi givende. Smerter i benene er væk - helt utroligt.
Susanne
25/06-2014
Jeg er imponeret! Malene har en særlig indsigt som må komme både fra hendes fantastiske evner som Clairvoyant og fra de livserfaringer hun har tilegnet sig. Hun formår at viderebringe budskaber, beskeder og gode råd på en kærlig og omsorgsfuld måde. Hendes evner som healer skal opleves - tro mig - hun kan hendes kram :-) Det er nok ikke nogen overraskelse at jeg gerne giver mine bedste anbefalinger til denne skønne kvinde!
Ole 7-6-2014
08/06-2014
Det var behagelig oplevelse hos Malene. Jeg har prøvet 3 healings behandlinger. Efter den første behandling, oplevede jeg et løft til mit humør og en ro i sindet. 2. og 3. behandling fik jeg yderlig føles af velvære,samt ro i kroppen. jeg kan kun anbefale behandlingen til andre
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 [ 81-90 ] 91-100 >>
Hjertelig velkommen til min gæstebog
 
Her har du mulighed for at skrive et par ord til mig eller om en oplevelse du har haft hos mig.
 
Kærlig hilsen
 
Malene Dippel
 
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk