Jeg tilbyder / Gaven i maven behandling
"Tusinde tak for behandlingen💝
Min oplevelse er behandlingen har været, at jeg føler, at jeg endelig har fundet en indre ro i mig selv, er kommet i balance og er blevet mere tålmodighed med mig selv.
Jeg har tilgivet min familie, hvilket har gjort, at familierelationen er blevet bedre både overfor mine forældre og min søster.
Det er som om alle de billeder fra skod listen, som før føltes som tydelige billeder i erindringen, nu er hvisket væk og ikke fylder mere.
Jeg er SÅ glad for at have valgt at få den behandling hos dig. Af hjertet tak❤️
Jeg synes, du er en super dejlig person at komme hos. Det føles altid trygt at være hos dig. Du har et smittende humør og en super god måde at formidle et budskab på❤️"
Dorthe
 
"Jeg vil først og fremmest anbefale Malene, med den fantastiske behandling Gaven i maven.
Min oplevelse var følgende:
Lige efter behandlingen, følte jeg en ro i hovedet,og fred i sjælen.
De efterfølgende dage den ro bare stærkere og jeg følte mig helt afslappet.
Og er pt arbejdssøgende,og de næste dage kunne jeg mærke ,at den ro i mig selv nu gav plads for den åndelige verden, og flere jobs meldte sig, efter lang tids stilstand.
Jeg kan ikke takke nok for, at jeg valgte "gaven i maven" som behandling."
Ole
 
"Efter  Gaven i maven behandlingen hos Maelne, har jeg oplevet, at jeg hviler mere i mig selv.
Jeg har ikke så store udsving i forhold til at spise enormt meget og så slet ikke spise. Tænker jeg er godt på vej til at acceptere mig selv, som den jeg er og være god ved mig selv.
Jeg har heller ikke trangen til at drikke vand hele tiden, af frygt for at få blærebetændelse. Jeg drikker, når jeg er tørstig. Det bevirker at jeg ikke føler alt det væske fylde i mig længere. Skønt.
Jeg øver mig rigtig meget i at lade være med at dunke mig selv i hovedet, hvis jeg syntes jeg fejler og det giver mig en følelse af at jeg er god nok. Det er ok at træde lidt ved siden af igen og hvis jeg bare acceptere det, kommer jeg jo hurtig på rette køl igen, uden at gå helt fra koncepterne og nærmest mishandle sig selv - i mit tilfælde i form at overspisning.
Selv min mave syntes at tage alting meget bedre nu. Den er slet ikke så irritabel, som den rigtig tit har været tidligere.
Så søde Malene, jeg takker dig rigtig mange gange, fordi du ville hjælpe mig med at komme i balance igen og få tingene placeret der hvor de høre til. Tusind tak for dig."
Hanne
 
"Jeg synes, at jeg havde en rigtig god oplevelse med gaven i maven behandling og at det virkelig har givet mig noget at arbejde videre med. Jeg var meget træt og følsom resten af dagen men samtidig havde jeg en følelse af lettelse i kroppen . Fysisk synes jeg ikke at jeg har oplevet nogle ændringer i positiv retning . Det har været meget op og ned som det plejer. Som noget anderledes har jeg haft nogle dage med ondt i maven og kvalme. Jeg har også oplevet en trykken ind for solar plexus. Jeg synes, at jeg er blevet bedre til at snakke om mine følelser - det der er svært. Jeg håber at behandlingen har givet mig et godt grundlag for at arbejde videre med mig selv og at jeg på sigt vil komme i en bedre balance både fysisk og mentalt. Jeg kan godt lide din måde at være / behandle på - jeg følte mig meget tryg . Du er rigtig god til at hjælpe med at sætte ord på - finde frem til."
Jytte
 

Gaven i maven behandling

Gaven i maven behandling, går ud på at få det ubevidste i kroppen frem. 
At finde de historier og blokeringer, der ligger din krop og som fylder og "larmer".
  
Alt det, der giver dig fysiske og psykiske smerter i dag, forhindrer dig i at leve dit liv, med hele dig og din essens.
 
Få årsagerne fundet, slettet og healet op og placeret  oplevelserne i dit hjerte, hvor de hører til. Det giver dig en erfaring, der kan være med til at gøre dig stærkere, så du for alvor kan komme til at bruge din mavefornemmelse.
 
Med andre ord - få åbnet dit hjerte og ryddet op i maven og bruge gaven i maven.
 
I en Gaven i maven behandling, bruger jeg min intuition og spørger din krop om det ubevidste i dag blandt andet ved hjælp af kinesiologi og min clairvoyante evne.

I forløsningen bruger jeg healing og TFT (Tankefelt terapi) til at slette og heale op på det ubevidste, så det ikke fylder mere i dig og din krop længere. Masser af healing til dit indre barn.

Det ubevidste, er alt det din krop husker, men som du ikke selv er bevidst om, kan huske eller måske har undertrykt eller fortrængt, for at kunne være dig.
 
Det kan være uhensigtsmæssige mønstrer, historier i din krop, blokeringer, smerter og/eller sygdomme.
  
Når du kommer til behandlingen medbringer du en "skodliste" gerne skrevet på pc og i 2 eksemplar i kronologisk rækkefølge. 
 
Denne skodliste skal indeholde de episoder,  følelser, hændelser du kan huske fra primært fra 0-12 år, som har gjort negativ indtryk på dig.
 
Fortvivl ikke. Bare skriv det du husker eller er blevet fortalt. Resten spørger vi kroppen om.
 
Det vil være en god ide at påbgynde skodlisten allerede, når du har bestilt tiden og have skodlisten liggende fremme, så du kan gå og tilføje efterhånden som det dukker  op i din bevidsthed.
 
Eksempler til din skodliste kan være:
Min morfar døde da jeg var 14 dage
Jeg har ikke boet sammen med far siden jeg var 2 år 
Min astma startede, da jeg var 3 år
Mine forældre blev skilt da jeg var 3 år
Min mor blev alvor syg, da jeg var 4 år
Jeg kom alene på sygehuset, da jeg var 5 år Jeg skiftede skole 2 gange inden jeg fyldte 10 år
Jeg har aldrig følt mig velkommen
Min mor, far, søster og bror
Jeg blev mobbet i skolen
Min mor kunne bedst lide min søster
Min regnelærer hånede altid mig
 
Du kan booke en tid hos mig på 30534184 eller på dippel@privat.dk
  
Jeg afsætter 3 timer til behandlingen, så der er god til at nå rundt om det hele.
 
Jeg anbefaler dig, at du har læst bogen "Gaven i maven" af Gina Asbjerg.
 
Hvis du oplever, at du evt. får brug for yderligere hjælp efterfølgende, anbefaler jeg dig session med healing med spirituel rådgivning.
 
Jeg glæder mig rigtig meget sammen med dig til at lave en Gaven i maven behandling på dig.
 
Vel mødt.
 
 
 
 
Her har du mulighed for at høre en podcast med Gina Asbjerg, hvor hun fortæller uddybende om Gaven i maven behandling.
 
"Skønne Malene - det var seriøst en af de bedste gaver jeg nogensinde har givet mig selv!! 
I dag har jeg været hos ypper dygtige og hjertevarme Malene og få lavet en “gaven i maven” behandling!
VILDT hvad den fine gaven i maven behandling kan..... så simpelt og samtidig så vigtigt og uundværligt at blive guidet varmt, professionelt og kærligt som jeg oplevede at jeg blev det af dig.
Det var så forløsende, indsigtsgivende (er det et ord) hjertevarmt, transformerende og healende for MIG og for mit indre barn, for min indre feminine gudinde og MIN KROP!! ALT går op i en højere enhed."
Hanne
 
"Jeg har fået en “Gaven i maven “- behandling hos Malene. Det var en spændende oplevelse, der har givet mig en del at tænke over. Malene fandt frem til at jeg havde 43 ting i min mave. Pyha- det er da helt vildt tænkte jeg. På forhånd havde jeg tænkt, at der nok ikke var så mange ting dernede. Men efterhånden som vi fandt alle tingene - personer, hændelser og følelser gav det rigtig god mening. Det hele blev løftet op i hjertet og det har givet en stor ro. Nogle af hændelserne er sket så tidligt i mit liv, at jeg ikke selv har været bevidst om dem, og den betydning de har haft for, at jeg er blevet den jeg er.
Udover det har givet en stor ro, så har det også gjort mig meget mere bevidst om hvad jeg skal være opmærksom på og reagere på. Malene kunne med stor præcision sætte fingeren på hvad den enkelte hændelse eller person har af betydning for mine handle- og tankemønstre. Så jeg er dybt taknemmelig for, at have den oplevelse med.
Malene formår på sin egen særlige måde, at gøre tingene og oplevelsen troværdig, så den bliver gemt i hjertet med taknemmelighed.
Og jeg er blevet meget klogere på, at kroppen husker og reagerer mere end jeg kunne forestille mig."
Trine
 
"Jeg har været hos Malene til en GAVEN I MAVEN behandling.
Jeg mærkede en lettelse og en frihed, som aldrig før.
Jeg føler nu efter ca. to uger efter behandlingen, at mønstrer, som jeg har hængt fast i gennem mange år af mit liv, har fået vinger.
I denne uge har jeg fået tusind ideer og mine kreative talenter, som har sovet en tid, blusser op med fornyet styrke. Jeg maler og maler og jeg kan slet ikke lade være.
Jeg føler friheden til at være mig og tør ting, der ikke har være i min bevidsthed før. Jeg vågner med en følelse af taknemmelighed og møder dagen med hvad den bringer.
Samtidig vil jeg gerne rose og anbefale en meget kompetent behandler, der ser det hele menneske og handler med stor omsorg for personen der ligger på briksen.
Jeg anbefaler denne behandling til alle, der ønsker at arbejde dybere med temaer, der fylder på alle planer."
Lena
 
"Jeg har været til en spændende Gave i maven behandling, hvor der kom nogle ting frem, som jeg godt viste var sket, men som ikke tillagde den store betydning. Der kom også et par ting frem, som jeg godt viste var der. De første dage syntes jeg, at min krop opførte sig underlig og det murede noget. Men den seneste tid har jeg haft det dejlig og nu har det bare at blive ved. Jeg oplever at bevidstheden om de ting vi talte om, gør en forskel. Jeg lader det mere “ligge” og bruger ikke tid på at tænke på det. Det gør at det løsner på en eller anden måde. Tak Malene - Du er fantastisk. "
Didde
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det kan være en fordel at lytte til denne lydfil med min underviser Gina Asbjerg, hvor hun fortæller mere uddybende om gaven i maven.
Klik her.
 
 
 
 
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk