Kurser / Jeg fandt min vej med healing - Savner du at finde din vej ?
"Jeg var til healing aften med Malene og det var en god aften. Jeg havde en god og afslappet fornemmelse og min uro i kroppen forsvandt. Jeg kan varmt anbefale Malene. Malene er noget særligt.
Rikke
 

Jeg fandt min vej med healing - Savner du at finde din vej ?

Kom med til en unik energi- og humørfyldt healingsaften. Vi er i selskab med den skønne kærlige healingsenergi, mens du modtager, mærker og hører om healing og får beskeder fra universet.

Aftenen starter med en guidet healingsmeditation.Bagefter fortæller jeg om healing og hvordan jeg oplever healing og hvorledes universet hjalp mig til at finde min vej og hvordan jeg bruger healing i min hverdag.

Undervejs vil der være en kort pause, hvor jeg byder på en kop gratis kaffe eller te med lidt sødt til ganen og lejlighed til hyggesnak.

Efter pausen er der ”Spørg og få svar”, hvor jeg stiller ind på dine spørgsmål og leverer beskeder fra universet til dig.

Afslutningsvis afrundes aftenen med en fælleshealing.

Der vil være begrænset antal pladser denne aften, så skynd dig at tilmelde dig.

Dato:
 
 
Der er få pladser så skynd dig at tilmelde dig på SMS 30 53 41 84 eller e-mail dippel@privat.dk. Du er 
 
Betaling: 100,- kr. forud på mobilepay på 30 53 41 84 ved tilmelding.


EKSTRA: På aftenen har du mulighed for at vinde og være med i lodtrækningen, om 15 min gratis fjernhealing til en værdi af kr. 275,-.
For at deltage i lodtrækningen om 15 min. fjernhealing, skal du udover at deltage på aftenen også på forhånd være tilmeldt mit nyhedsbrev på min hjemmeside. Vinderen får besked ved aftenens slutning.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen
Malene Dippel
Clairvoyant, Healer, Reikimester & Medie

 
 
"Tusind tak for en fantastisk healingaften. Det var meget spændende at høre om samt at prøve en guidet meditation :) og tusind tak for svar fra afdøde bagefter, er ny indenfor det spirituelle og har i den grad fået endnu mere lyst til at fordybe mig i det spirituelle efter i aftes :)"
Helle
 
"En aften med healing og svar fra universet :) Hel igennem en fantastisk aften, hvor jeg var så heldig at få så meget kærlighed og energi.
Mine varmeste anbefalinger".
Suzie
 
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk