Jeg tilbyder / Spørg og få svar - Trancekanalisering ved Ærkeenglen Metatron
"Søgte hjælp af Malene pga min usikkerhed i mit liv, job og samliv. Ville gerne vide hvor jeg var i mit liv. Jeg havde nogle spørgsmål, jeg ikke selv kunne finde svar på via Google.
Jeg var spændt på at møde Malene. Da jeg kom til hendes hjem faldt en stille ro over mig, men stadig spændt.
Malene fortalte først om forløbet og skabte så roligt kontakten.
Jeg begyndte at stille mine spørgsmål og fik nogle meget konstruktive svar, der gjorde mig vis om at jeg var på rette vej.
I de efterfølgende dage mærkede jeg hjælpen ved min usikkerhed. Jeg er kommet trygt videre.De bedste anbefalninger mig."
Susanne
 
 
"Jeg har været til trancekanalisering ved malene d. 4. dec. 2017. Det var en meget positiv oplevelse. Allerede da Malene tog imod mig i døren, med hendes rolige væsen og fantastiske varme udstråling, så faldt der ro på mig og nervøsiteten forsvandt som dug for solen. Malene forklarede stille og roligt hvordan det ville forløbe, og gjorde opmærksom på, at hun sandsynligvis ville sidde med lukkede øjne under seancen og at det blev optaget, så jeg ville få det på mail bagefter og behøvede ikke skrive ned eller skulle koncentere mig om at huske det hele. Det var rart at vide på forhånd, og jeg tænkte at det måske ville være akavet. Men det var det på ingen måde, tværtimod! Det var rart ikke at skulle forholde sig til øjenkontakt, da jeg selv var koncenteret om spørgsmål og at være i dét. Jeg fik svar på noget og blev bekræftet i, nogen af de spørgsmål jeg havde, og at jeg skulle stole mine intuitive fornemmelser. Det hjalp mig til at træffe nogen beslutninger, ang. de spørgsmål der havde fyldt i mig de seneste måneder. Jeg valgte efterfølgende at tilmelde mig Reiki 1, og glæder mig meget til at arbejde videre med mig selv (med hjælp fra Malene) og gøre noget godt for mig selv. Tak for en god oplevelse Malene."
T. Madsen

Spørg og få svar - Trancekanalisering ved Ærkeenglen Metatron

 
Spørg og få svar - Trance kanalisering med Ærkeenglen Metatron.

Det er en session, som foregår hos mig, hvor du er støttet op med healing gennem hele sessionen. Du har mulighed for at stille nogle af de spørgsmål, som tynger dig og som du har brug for afklaring på.

Jeg går ind i en trance tilstand og stiller mit sind tilside, mens jeg tillader Ærkeenglen Metatron, at "bruge" min krop og stemme til at formidle svar på dine spørgsmål, som du på forhånd har du forberedt og har med og ønsker svar på i sessionen.

Aldersgrænse er min. 18 år.
 
Session bliver optaget og sendes til dig efterføgende på mail.

Jeg glæder mig til at møde dig.

 
 
 
 
"Jeg har fået session med Trancekanalisering hos Malene.
Jeg manglede svar på nogle ting, og fik rigtig meget ud af dette.
Jeg følte mig godt tilpas, og følte stor ro i  hjertet,efter at have fået svar på mine spørgsmål.
Jeg synes alt i alt, at det var en god og dejlig oplevelse, og kan varmt anbefale det til andre.
Tak for en god oplevelse."
Ole
 
"Jeg har fået en Trancekanalasering af Malene og vil gerne dele min oplevelse. Det er unikt at sidde over for et kompetent menneske og blive set og guidet.
Jeg havde på forhånd noget, som jeg gerne ville have svar på, men i undervejs kom flere spørgsmål, i tråd med den guiding jeg fik. Det var meget følelsesladet og jeg fik svar på mine spørgsmål.
Jeg oplevede, at blive hundrede procent forstået og jeg mærkede den stærke følelse af healing helt ind i sjælen. Det er ikke sidste gang jeg vil benytte denne form for guiding med trancekanalisering. Jeg vil anbefale andre at gøre det samme."
LENA
 
"Dejligt endnu en gang at lytte til kanaliseringen.
Jeg oplevede det som en kærlig guidning til de næste skridt i livet, og en bekræftelse på, at jeg er på rette vej. "lyt til dit hjerte, og vi skal nok støtte dig i processen, men det er dig der skal gå vejen, og tag det nu med ro" Smukt ❤kærlig hilsen"
Gerda
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk