Jeg tilbyder / Træt af allergi ?
 
" Efter behandling af allergi har jeg ikke taget medicin for allergi i denne sæson.
Der har været få symptomer,men jeg har ikke følt, der skulle bruges medicin for det.
Jeg har haft en god sommer,hvor jeg førhen har kæmpet med allergi hele sommeren"
Ole
 

Træt af allergi ?

Allergi kan du have overfor meget forskelligt.
Det kan være pollen, dyr, madvarer, rengøringsartikler osv.
 
Det er min overbevisning, at forud for allergi har der været et chok, større eller mindre.
 
En historie eller en hændelse, der er kommet som et lyn fra en klar himmel uden du har været forberedt og hvor du har følt dig fastlåst. Det starter i hjernen og rammer et sted i kroppen og psyken og derved starter allergien.
 
Det er min overbevisning - ingen allergi uden et chok.
 
Er du træt af allergi ?
 
Hvis ja, så kan jeg i samarbejde med dig, hjælpe dig af med allergien.
 
Jeg bruger intuitiv alle de værktøjer og evner jeg har i behandlingen og det hele foregår selvfølgelig i samarbejde med dig.
 
Værktøjerne er alt fra min intution, EMDR, healing, clairvoyance, kinesiologi og TFT, til at finde frem til den eller de historie(r), der sidder i dig og din krop og få det forløst, så du kan blive fri af allergi.
 
Jeg kører et introtilbud frem til og med 28/9-2018 på kr. 600,- pr. behandling (derefter er normalprisen kr. 750,- pr. behandling)
 
Du kan booke en tid hos mig på 30534184 eller på dippel@privat.dk
 
Behandlingen er en proces, så når du booker tiden, kan du allerede der begynde at reflektere over, hvornår din allergi er startet og evt. hvilket chok, der ligger forud. Resten klarer vi, når du kommer til behandling.

Erfaringsmæssigt ser jeg, at der oftest kræves 1-2 behandlinger, men jeg kender ikke omfanget af antal behandlinger på forhånd.
Jeg inviterer dig til at tage en ad gangen. 
 
Jeg glæder mig rigtig til at lave en behandling på dig.

Vel mødt.
 
 
  
 
"Jeg har modtaget en behandling af Malene mod min allergi.
Jeg har siden jeg var 5 år, døjet med rigtig meget høfeber. Det har været en stor plage hvert forår/sommer. Jeg har skulle tage høfebermedicin i form af tabelettet, øjendråber og næsespray, hver dag gennem hele foråret. Efter jeg har fået en behandling har det kun virket i den positive retning. Jeg har taget en enkelt tabelet og det er det. Man må sige, at det har virket og forløst høfeberen. Jeg kan varmt anbefale det til andre med allergi også."
Anne
 
"Jeg har i mange år været plaget af høfeber -faktisk siden jeg var 7 år. Fra tidlig marts til efter høsten i august måned. Malene har med en behandling reduceret mit høfeber til et absolut minimum.
I denne varme sommer har jeg anvendt næsespray 4x og taget max 5 stk tabletter.
Det er intet mindre end fantastisk. Uden en behandling hos Malene ville min sommer have været helt forfærdelig.
Malene er med sit rolige hjælpsomme tilgang meget kompetent og professionel i måden hun laver behandling på. Jeg anbefaler Malene på det varmeste og er hende meget taknemmelig for at have hjulpet mig af med de gener der følger med høfeber"
Morten
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk