Jeg tilbyder / Træt af chokoplevelser, der kan give ubalancer,smerter, symptomer, allergi mm ?
"Kære Malene Tusinde Tak for din gode behandling mod allergi, jeg var oppe hos Malene i august, for at få en behandling mod min græsallergi. Jeg var total afslappet da jeg kom hjem igen, de næste par dage kunne jeg godt mærke at der skete noget i min krop mine smagsløg ændrede sig, men det var helt okay som du sagde. Så jeg har en god følelse af at du har hjulpet mig Malene, så jeg glæder mig til forår hvor jeg vil få afprøvet din behandling. Men jordbær som er en af krydsallergierne kan jeg spise igen nu og nyde dem 🍓🍓Mange tak 🙂 Kærlig Hilsen"
Pia
 
" Efter behandling af allergi har jeg ikke taget medicin for allergi i denne sæson.
Der har været få symptomer,men jeg har ikke følt, der skulle bruges medicin for det.
Jeg har haft en god sommer,hvor jeg førhen har kæmpet med allergi hele sommeren"
Ole
 

Træt af chokoplevelser , der kan give ubalancer, smerter, symptomer, allergi mm

Vidste du godt, at chok sætter sig i kroppen og kan give både fysiske og psykiske smerter og symptomer?

De fysiske symptomer, ubalancer og smerter kan være astma, allergi, eksem, mave-tarm sygdomme, ondt i bevægelsesaperatet eller problemer med fordøjelsessystemet og meget mere.

Et chok er en dramatisk hændelse i dit liv, der er kommet som et lyn fra en klar himmel uden du har været forberedt og hvor du har følt dig helt alene og du har ikke haft nogen strategi.

Chokket rammer i hjernen og et sted i kroppen.

Er du træt af gamle chokoplevelser, som sidder fast i din krop og giver dig fysiske eller psykiske smerter?

Er du nysgerrig på, hvad der gemmer sig bag dine symptomer, ubalancer og smerter?

Har du lyst til at vi sammen kigger ind bag dine symptomer og smerter og får opløst og forløst chokket og komme videre med dit ?

Hvis ja, så kan jeg i samarbejde med dig, hjælpe dig med at opløse de(t) chok og det følelsesmæssige ophav, der ligger bagved.

I sessionen bruger jeg intuitiv alle de værktøjer jeg evner og det hele foregår i samarbejde med dig.

Værktøjerne er alt fra viden fra METAsundhed, TFT, chok forløsning, healing, min intuition og clairvoyance.

Du kan booke en tid hos mig på 30534184 eller på dippel@privat.dk

Når du booker tiden, kan du allerede der begynde at reflektere over, hvornår chokket var og hvad der skete i dit liv da dine fysiske symptomer, ubalancer og smerter brød ud.

Erfaringsmæssigt ser jeg, at der oftest kræves 2-4 sessioner, men jeg kender ikke omfanget af antal på forhånd. Kroppen slipper det den er parat til at give slip på.
Jeg inviterer dig til at tage et skridt ad gangen.

Jeg glæder mig til at se dig❤️
 
 
"Jeg har modtaget en behandling af Malene mod min allergi.eg har siden jeg var 5 år, døjet med rigtig meget høfeber. Det har været en stor plage hvert forår/sommer. Jeg har skulle tage høfebermedicin i form af tabelettet, øjendråber og næsespray, hver dag gennem hele foråret. Efter jeg har fået en behandling har det kun virket i den positive retning. Jeg har taget en enkelt tabelet og det er det. Man må sige, at det har virket og forløst høfeberen. Jeg kan varmt anbefale det til andre med allergi også."
Anne
"Jeg har i mange år været plaget af høfeber -faktisk siden jeg var 7 år. Fra tidlig marts til efter høsten i august måned. Malene har med en behandling reduceret mit høfeber til et absolut minimum. 
I denne varme sommer har jeg anvendt næsespray 4x og taget max 5 stk tabletter.
Det er intet mindre end fantastisk. Uden en behandling hos Malene ville min sommer have været helt forfærdelig.
Malene er med sit rolige hjælpsomme tilgang meget kompetent og professionel i måden hun laver behandling på. Jeg anbefaler Malene på det varmeste og er hende meget taknemmelig for at have hjulpet mig af med de gener der følger med høfeber"
Morten
"Kæreste Malene. Det er nu to måneder siden jeg første gang fik chokopløsning behandling hos dig for min astma. Da jeg kom til dig første gang, da kunne jeg ikke længere løbe idet jeg havde store problemer med min astma- jeg havde få måneder forinden måtte melde fra til en halvmarathon. Allerede efter første behandling hos dig kunne jeg mærke en klar forskel i min krop. Det chok som min krop har været vidne til i forbinde med dødsfald i nærmeste familie er jeg ikke et øjeblik i tvivl om har gjort at jeg har udviklet svære allergi og astma. 
Du fik opløst min chok oplevelse og fyldt hullet med alt det der gør mig glad🙏Mens jeg skriver dette, så falder der en lille tåre ned af min kind for hvis jeg ikke havde fået denne her behandling, så er jeg sikker på at ikke havde løbet min morgentur her til morgen uden problemer med min astma❤️ Behandlingen og denne chokopløsning har fået mig til at føle at alt det der er sket tidligere og som har gjort så ondt på mig, nu føles som om at denne er pakket ned i en kuffert og at historien tilhører en anden.
Jeg har ikke længere en knude i maven og i halsen som jeg ofte havde tidligere. Jeg har udviklet mig SÅ meget de sidste to måneder og det kan jeg kun takke Malene og denne behandling for- af hjertet tak.
Malene er helt igennem fantastisk og jeg kan kun sende hende mine allerbedste anbefalinger❤️"
Karina
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk