/ Husrensning fysisk eller fjernafstand
"Endnu engang har jeg oplevet dine store evner for at hjælpe.
Hjælpe, med at fortolke det jeg ikke kan se, hjælpe med at fortælle hvad der sker i mit hjem, uden jeg selv har en forklaring.
Du er så dygtig, så hjælpende med gode råd og svar.
Jeg har brugt dig flere gange og altid har jeg fået informative oplysninger som kan hjælpe og bringe os videre.
Beskeder fra vores kære, som gør så godt når de er allermest savnet.
Beskeder om ”dem” der suser rundt i vores hus, uden de er velkomne – dem sender du videre. TAK for hjælpen."
Tina
 
 
 
"Vi vil varmt anbefale Malene.
Hun er troværdig, empatisk og behagelig, med en stor intuition. Vi har fået husrensning og beboerrensning af hunde og mennesker, da nogle af vores børn og gæster har følt ubehag og utryghed når de har overnattet i bestemte rum. Der er en bedre energi i huset nu og en friskere luft. Der dufter bedre i de to værelser, hvor der “boede” en uønsket gæst. Han blev hjulpet videre. Vi er en stor oplevelse rigere og taknemmelige for Malenes hjælp"
Anne & Bo
 
 "Vi har haft fornøjelsen af at have Malene Dippel på besøg i vores hus, hvor hun hjalp os af med to afdøde, som ikke skulle være her mere. Den ene afdøde stjal meget af vores energi og havde helt klart nogle uafsluttede ting, som han ikke kunne slippe, så jeg er meget taknemmelig for, at Malene kunne sende ham godt afsted, på hendes rolige og professionelle facon. Energien og stemningen i vores hus har helt klart ændret sig til det bedre, og det var bare på alle måder en helt utrolig god oplevelse. TAK."
Malene T
 
"Vi fik d. 24/5 renset huset af dig, og du fik vores "gæst" hjulpet hen, hvor han har fred. Det fik vi også, og især gjorde jeg, da han brugte meget af min energi..... Jeg har siden du var her, sovet meget bedre end i meget lang tid. Synes der er ro i huset, også katten fik ro, og har ikke reageret på noget siden. Så det var dejligt at du kom med din rolige og kærlige facon og fik ham sendt hen, hvor han har det bedst. Tusind tak for dig, og vi ses igen"
Ruth

Husrensning fysisk eller fjernafstand

 
Mange mennesker bor i boliger eller arbejder på virksomheder, hvor energier/åndelig aktivitet og stemninger "hænger" fast i rummene og dræner beboerne for engergi.

Det kan være ubehageligt at leve i og specielt, hvis du er meget følsom, særlig sensitiv og hurtigt registrer og påvirkes psykisk af den energi. Det kan opleves som følelsesmæssige ubehag i dig, dårlig nattesøvn og evt. med fysiske skub til dig.
 
Jeg oplever ofte, at meget energi bliver frigjort i beboerne og de mærker en lettelse efter husrensninge, når den/de afdød(e) er sendt hjem. 

Jeg tilbyder husrensning på to måder.
 
Enten hvor jeg kommer fysisk ud i dit hjem og laver en husrensningen eller hvor jeg laver husrensningen via fjern.

Husrensningen foregår ved, at vi aftaler en tid, hvor jeg komme ud til dig. Vi tager en kort snak om, hvad du oplever og hvordan du har det.
 
Dernæst går jeg rundt i huset og mærker efter for dårlige energier/åndelig aktivitet/afdøde og stemninger.

Herefter taler vi om hvad jeg har oplevet i huset huset af dårlige energier/ånder og stemninger. Sammen bliver vi enige om hvad der skal renset og hvem der skal hjælpes "hjem" og hvem der må blive.

Efterfølgende hjælper jeg ånderne/de afdøde "hjem" og renser jeg huset.
 
Til slut renses du og de andre der bor i boligen med healing/rensning af jeres energisystem.
 
Hvis husrensningen foregår via fjernhealing, aftaler vi tid, hvor huset et forladt. Jeg starter med at mærke efter for dårlige energier/stemninger og åndelig aktivitet/afdøde.
 
Derefter renser jeg huset for dårlige energier og stemninger og åndelig aktivitet/afdøde og hjælper dem over jeg fornemmer, skal "hjem". 
 
Alle beboerne i huset renses med healing/rensning af jeres energisystem.
 
Til slut modtager du en mail om hvad jeg har oplevet eller vi taler sammen over telefonen.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.
"Jeg er meget taknemmelig for din fjernhealing af vores hus. Bagefter foeltes det meget mere fredfyldt. Det bedste bevis var reaktionen af mit 5 aarige barnebarn, der begyndte igen at lege paa anden sal i vores hus, hvor han ellers ikke ville opholde sig, og han havde ingen anelse om, at vi havde faaet fjernhealing. Det var som om det, der tidligere gav ham ubehag, var forsvundet."
Benedicte fra USA
"Har lige fået fjern renset vores bolig. Mailen jeg fik bagefter gav svar på en masse og mange ting gav lige pludselig mening mht vores oplevelser i hjemmet. Kan varmt anbefale Malene og er så taknemmelig for hendes hjælp, også til at få afdøde hjem til hans kære så han også kan få "ro" :)"
Helle
 
"Hej Jeg har i dag fået min bolig,et parcelhus fjern renset af Malene. Det gik nemt og hurtigt. Jeg fik et tidspunkt,og hun klarede dette mens jeg var ude og handle. Da jeg kom hjem følte jeg en ro i huset,og jeg havde en lethed og glæde inden i mig. Jeg føler mig nu klar til at finde et nyt job,som er aktuelt for mig pt. Tak for god behandling og klart lys i fremtiden."
Ole
 
"Kære Malene - Tak for dit besøg, hvor du rensede mit hus. Jeg var inden besøget noget skeptisk og usikker på, hvad jeg skulle tænke om ‘sådan noget’. Men hvad kunne det skade? MIn tvivl blev gjort til skamme! Du kom ind i mit hus på en stille og rolig måde, og under hele dit besøg oplevede jeg ingen ‘hokus pokus’. Du indgød i den grad tillid med dine grundige og nede på jorden forklaringer. Selv da du hjalp min ‘ekstra beboer’ herfra, oplevede jeg ikke andet end professionalisme. Siden dit besøg har stemningen i mit hus været helt anderledes. Her er mere lyst, og jeg trækker vejret friere. Mange, mange tak.
Til andre skeptikere kan jeg kun sige; ‘Gør det, det virker!’ Hilsen"
Hanne
 
"Kære Malene. Nu er det nogle uger siden, du kom forbi og rensede vores hus. Du hjalp vores "Gæst" videre på den anden side og huset er nu blevet mere roligt og med en mere ren energi. Vi oplever ikke længere, at der ligger en tung en dyne (energi) over os, der er ikke en masse uforklarlige lyde i huset længere, som fx døre der smækker og vores hund er også blevet mere rolig. Tusind tak for hjælpen Malene du er SUPER dygtig og så er du et utroligt sødt og varmt menneske. Du får hermed mine varmeste anbefalinger :-) Knus "
Jonna
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk