Hvem er jeg

DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG
 
Jeg hedder Malene Spaabæk Dippel. Måske bedre kendt som Den kloge kone fra Silkeborg. Jeg er gift og mor til to udeboende unge mennesker.

I tidernes morgen er jeg uddannet kontorassistent og optiker/kontaktlinseoptiker og har arbejdet en del år som optiker, både som ansat og selvstændig med egen webshop, samt en del år som kontorassistent, før jeg valgte at leve fuldtids som kanal for universet.

Jeg er et meget intuitivt og særligt sensitivt menneske, som bruger alle mine sanser, når jeg omgås mennesker i min klinik.

Jeg har altid været bevidst om, at jeg har en stærk mavefornemmelse og haft interesse i det spirituelle. Det har jeg haft stor gavn af, men som så mange andre mennesker, havde jeg ikke lært at mærke mine egne følelser og skelne dit og mit.

Det endte ud en nogle omgange med stress og nogle svære år.

Ved den seneste stress sygemelding i 2011, forstod jeg at nu måtte jeg gøre noget andet.
 
Jeg tog en pause på et år, hvor jeg fordybede mig selv, for at få det godt igen og her lukkede mine spirituelle evner op ifm roen og uddannelse med clairvoyance og healing. Det har været en sand gave.

Jeg elsker mit job i dag, som er at være kanal for universets healings energi samt undervise i reiki healing.

Det giver mig stor taknemlighed og glæde i mit liv at bruge mine spirituelle evner til at hjælpe andre mennesker videre til selvindsigt og selvhjælp.

Under mine uddannelser som clairvoyant og healer, har jeg oså lært at passe på mig selv og lukke af for andres energier, når jeg ikke arbejder spirituelt.


For mig er healing ubetinget kærlighed fra universet.

Min sandhed er at den ubetingede kærlige healings energi hjælper os med til at finde ind til vores essens om hvem vi er, vores potentialer og hvad vores vej er her i livet.

Jeg tror også på at kroppen er et vigtigt redskab, som taler til os og at alle fysiske smerter har en årsag og noget psykisk bag sig.

I mine sessioner har stor betydning for mig, at du bliver set og mødt med nærvær og anerkendelse. Tilliden mellem dig og mig er vigtig for mig.

Jeg møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i livet og med stor respekt for dine grænser og livssituation.

Jeg arbejder under de etiske regler med tavspligt og stiller ikke på 3. person.

Der er mange veje til selvindsigt.

Den spirituelle vej og reiki healing har hjulpet mig, til at opdage mine evner og mit potentiale for healing, clairvoyance og medieskab.


Mine uddannelser:

Jeg er uddannet clairvoyant og spirituelhealer hos Common Sense og Reiki healer på reikiskolen samt engle- og karmisk healer, Medie og Reikimester hos Marzcia Techau.

Derudover har jeg taget grundkurset i Tankefelt terapi og EFT hos Heilesen & Mygind , Øjenbevægelse til opløsning af chok og traumer hos Dorte Trønninge., og jeg har uddannet mig i værktøjet "Gaven i maven" hos Gina Asbjerg.

Senest i 2020 har jeg uddannet mig til METAsundheds terapeut hos Metafys.dk ved Lisbeth Lundgaard.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk