Jeg hedder Malene Spaabæk Dippel. Måske bedre kendt som Den kloge kone fra Silkeborg. Jeg er gift og mor til to udeboende unge mennesker. 

Jeg tror på den åndelige verden, engle, tidligere liv og at der findes mere mellem himmel og jord end det vi lige kan forklare og se med det blotte øje og vores logiske hjerne.
 
Jeg tror også på at kroppen er et vigtigt redskab, som taler til os. Jeg tror på at alle fysiske smerter har en årsag og en historie.
 


Jeg er uddannet clairvoyant og spirituelhealer hos Common Sense og Reiki healer på reikiskolen samt engle- og karmisk healer, Medie og Reikimester hos Marzcia Techau.
 
Derudover har jeg taget grundkurset i Tankefelt terapi og EFT hos Heilesen & Mygind  , Øjenbevægelse til opløsning af chok og traumer  hos Dorte Trønninge., og jeg har uddannet mig i værktøjet "Gaven i maven" hos Gina Asbjerg.
 
Senest i 2020 har jeg uddannet mig til METAsundheds terapeut hos  Metafys.dk  ved Lisbeth Lundgaard.
 
Jeg elsker at være kanal for universet og formidle og undervise i reiki healingen.

For mig er healing kærlighed fra universet. Kærlig energi.  Den hjælper med til at finde ind til din og min essens om hvem vi er, vores potentiale og hvad vores vej er her i livet.


 
 
 
 
 
 
I tidernes morgen er jeg uddannet kontorassistent og optiker/kontaktlinseoptiker. Jeg har tidligere arbejdet mange år som optiker, både som ansat og selvstændig med egen webshop, samt en del år som kontorassistent.

Min spirituelle evner er i dag mit faste arbejde og levevej.

Det giver mig stor taknemlighed og glæde i mit liv at bruge mine spirituelle evner til at hjælpe andre mennesker videre til selvindsigt og selvhjælp.

Jeg er et meget intuitivt og særligt sensitivt menneske, som bruger alle mine sanser, når jeg omgås mennesker. I form af min uddannelse som clairvoyant, har jeg lært at passe på mig selv og lukke af for andres energier, når jeg ikke arbejder spirituelt.

Det har stor betydning for mig, at du bliver set og mødt med nærvær og anerkendelse i sessionen.

Jeg møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i livet og med stor respekt for dine grænser og livssituation. Jeg arbejder under den etiske regel med tavspligt.Tilliden mellem dig og mig er vigtig for mig.

Der er mange veje til selvindsigt.
Den åndelige vej og reiki healing har hjulpet mig, til at opdage mine evner og mit potentiale for healing, clairvoyance og medieskab.
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk