Klienterne fortæller.............

Tina
 
Endnu engang har jeg oplevet dine store evner for at hjælpe.
Hjælpe, med at fortolke det jeg ikke kan se, hjælpe med at fortælle hvad der sker i mit hjem, uden jeg selv har en forklaring.
Du er så dygtig, så hjælpende med gode råd og svar.
Jeg har brugt dig flere gange og altid har jeg fået informative oplysninger som kan hjælpe og bringe os videre.
Beskeder fra vores kære, som gør så godt når de er allermest savnet.
Beskeder om ”dem” der suser rundt i vores hus, uden de er velkomne – dem sender du videre. TAK for hjælpen. KH Tina 
 

Anne
 
Tusind tak for hjælpen. Jeg oplevede en nonfirmation med virkelig meget ro. Jeg følte mig neutral i relation til personen og de to øvelser, som du har liggende på din hjemmeside, var så hjælpsomme. Jeg skal også takke fra en veninde, som har afprøvet øvelserne og haft samme gode oplevelse🥰🙏🏻💕Kh. Anne
 
 

Tina 
 
Lige en lille hilsen, efter at jeg så min søn og svigerdatter fredag aften. Jeg har været helt afslappet omkring mødet, både før, under og efter🍀 Jeg har tænkt på det inden de kom, men det er som om, at jeg bare kan smide tanken væk ret hurtigt. Det fylder slet ikke i mit mindset længere.
Det er imponerende, jeg er dig dybt taknemmelig 🙏🥰  Kh. Tina 🍀🌸😘”
 
 
 
Lena

Jeg har fået en RYD OP I MAVEN behandling hos Malene. Vi arbejdede med mit indre barn og de oplevelser jeg havde på skodlisten.
Malene fik mig hurtigt tilbage til min tidlige barndom og jeg fik indsigter, som jeg ikke anede, men som min krop huskede. Efterfølgende føles det som om, at jeg har fundet hjem og nu ved jeg hvordan og hvorfor mit indre barn reagere og hvordan jeg takler når det “larmer”.
Jeg er taknemmelig fordi Malene hjalp mig til at finde dybt ind til mit inderste. Kh Lena
 
 
 
Rigmor

Tusinde tak for hjælpen Malene. Jeg er nu næsten prikkefri på udslættet på hele kroppen efter jeg tager bad. Jeg er dig så taknemmelig for din hjælp med forløste det chok jeg fik, da jeg var ved at drukne for 5 år siden i Spanien på en badeferie, og som åbentbar har givet mig udslæt lige siden dengang 🙏 
 
 
Anne
 
Efter din husrensning sover jeg så dejligt, når jeg går i seng og jeg mærker en ro og afslappethed, jeg ikke har følt i flere år. Det er så dejligt så tusind tak❤️🙏
 
 
 
Camilla

Efter fjernhusrensningen mærker jeg en forandring i lejligheden, og føler mig ikke overvåget som jeg ellers gjorde. Energien er blevet lettere. Tusinde tak for din tid med at rense🙏Anni og Dennis

Det har været så befriende siden du var her og rense huset. Nu får jeg virkelig lavet noget herhjemme og slapper faktisk bare af på sofaen, uden at noget “af uforklarlige grunde” får mig til at sidde fast på sofaen hele dagen.
Vi er begge mindre eller slet ikke drænet for energi selvom børnene er hjemme og selvom vi har meget at se til. Det er så dejligt.


Sabrina
 
I min online session over Zoom brugte Malene fjernhealing og forløsning med øjenbevægelser, og jeg kunne mærke, at det gik dybt ind og rensede ud i gamle følelser og mønstre.

Det var en forløsende oplevelse og jeg har kunnet mærke efterfølgende, hvordan det hjælper mig til at mærke mit indre barn og tage mig kærligt af hende, så der er plads til at folde mig helt ud.
 
 
 
Tracy
 
Jeg har siden vores session over Zoom været meget mindre sårbar omkring det at føle mig forladt. Så jeg er overbevist om at det var en stor helende proces vi sat gang i der.

Jeg har brugt meget mere tid i haven siden og nyder det. Tiden flyver afsted og jeg mærker slet ikke at jeg er alene. Kh Tracy
 
 
 
Conny
 
Jeg har lige modtaget den mest forløsende chok forløsende terapi via Zoom...
Wauw at det kan lade sig gøre...

Malene talte hjerteligt til min krop samtidig med at mine øjne fulgte hendes håndbevægelser. Herved kom jeg i kontakt med både afsky, skyld, skam, spændinger og kvalme... alt dette blev forvandlet / transformeret til ro, fred, kærlighed og glæde i mig samtidig med, at jeg fik nogle flotte erkendelser undervejs.

Nu er det slut med udsættelser og jeg tør mærke min krop.
 
Dette er en ny begyndelse og en kursændring i mit liv, der vil bringe mig lykke.
 
Af hjertet tak ❤️ for din medfølende, kærlige og virkningsfulde behandling.1000 tak.
De bedste hilsner Conny
 
 
 
Jette
 
Det er mig der takker efter walk & talk og er taknemlig. Jeg har fået en følelse af at være sat fri for skyld og dårlige tanker om min egen rolle ifm både datters og mands død.
Jeg har fulgt dine råd om at meditere og sætte tempoet ned og det gør godt😊 Kh Jette
 
 
 
 
Berit  

Jeg siger dig stor tak for walk & talk session med healing med spirituel rådgivning og chokforløsning. Min krop snurrer og summer i hjerte hals og midt i maven. Tak.

Da jeg kontaktede dig kom du lige ind fra højre og jeg vidste at du ville hjælpe mig fri af noget.

Jeg vidste bare ikke hvad det var, men det var tid nu at slippe chokket fra det dødsfald. Føler at hans sjæl sender mig varme ned langs mine arme som om jeg bliver løftet.

Jeg føler tryghed ved at gå videre med mine planer og jeg har klare billeder af hvordan. Tak for spirituel rådgivning, healing og forløsning. KH Berit❤️
 
 
 
Ida
 
Tusind tak for din hjælp i dag på fjern afstand.
Efter chokforløsning  kan jeg mærke i hjertet, at der er så meget mere plads, som jeg ikke har følt i flere år. Der er så meget plads til kærlighed og at tænke på mig. En dejlig weekend til dig.
 
Lone
 
Kære Malene. Din fantastiske hjælp kommer som sendt fra himlen. Du er for mig en særlig engel ❤️jeg vil vende tilbage til dig Imorgen. Jeg har en travl vagt i dag men er betydelig mere rolig i hele kroppen nu.Dejlig dag til dig. Kærlig hilsen Lone ❤️
 
  
Trine

Jeg har med stor fornøjelse været hos Malene en enkelt gang til healing med spirituel rådgivning. Hun er et helt særligt menneske med evner jeg slet ikke havde forestillet mig fandtes. Malene formåede at sætte gang i en forløsning af gammel sorg og selvbebrejdelser, så proppen røg af og på igen. Med anvisning til hvordan jeg selv kan lette trykket når det er nødvendigt og finde roen i processen. Tusind tak Malene. 
 
 
Heidi

Mange tak for hjælpen i dag, med fjern rensning af hus og healing af min lille familie. Der er blevet meget mere fredfyldt nu og der er en lykkeligere stemning i huset. Følte også selv en lettelse efter healingen. Selv vores hund virker til at have fået mere fred. Og det var mega rart at høre det ikke bare var mig der var tosset. Var en vild oplevelse for mig, føler det har hjulpet os alle sammen. Tak for det hele. 
 
 
Anne-Sofie

Kære Malene Tak for RYD OP I MAVEN behandlingen. Jeg lærte flere ting om mig selv, som jeg ikke vidste fyldte i min krop. Din indsigt i min personlighed, og mine følelser har gjort, at jeg har arbejdet meget med mig selv efterfølgende. Jeg føler allerede, at jeg kender mig selv bedre, og kan være den bedste version af mig selv. Tak igen. Kh Anne-Sofie
 
 
Hanne

Kære Malene Tak for dit besøg, hvor du rensede mit hus. Jeg var inden besøget noget skeptisk og usikker på, hvad jeg skulle tænke om ‘sådan noget’. Men hvad kunne det skade? MIn tvivl blev gjort til skamme! Du kom ind i mit hus på en stille og rolig måde, og under hele dit besøg oplevede jeg ingen ‘hokus pokus’. Du indgød i den grad tillid med dine grundige og nede på jorden forklaringer. Selv da du hjalp min ‘ekstra beboer’ herfra, oplevede jeg ikke andet end professionalisme. Siden dit besøg har stemningen i mit hus været helt anderledes. Her er mere lyst, og jeg trækker vejret friere. Mange, mange tak. Til andre skeptikere kan jeg kun sige; ‘Gør det, det virker!’ Hilsen Hanne
 
 
Pia

Kære Malene Tusinde Tak for din gode behandling mod allergi, jeg var oppe hos Malene i august, for at få en behandling mod min græs allergi. Jeg var total afslappet da jeg kom hjem igen, de næste par dage kunne jeg godt mærke at der skete noget i min krop mine smagsløg ændrede sig, men det var helt okay som du sagde. Så jeg har en god følelse af at du har hjulpet mig Malene, så jeg glæder mig til forår hvor jeg vil få afprøvet din behandling. Men jordbær som er en af krydsallergierne kan jeg spise igen nu og nyde dem.Mange tak. Kærlig Hilsen Pia
 
 
Marianne

Kære Malene. Hvor er jeg glad for at ha’ deltaget i denne camino klarsyns tur sammen med dig. Du er sådan et sødt, kærligt og medfølende mennesker. Er så taknemmelig for, jeg mødte dig på mini caminoen sidste år. Jeg kan desværre ik deltage mere i år, men håber Karina og du vil lave en tilsvarende tur næste år? Jeg er ihvertfald ik færdig med Jer. KH MB

Merete

Min kæreste og jeg kan på det varmeste anbefale Malene til husrensning. Vi havde gennem et stykke tid haft en uønsket “beboer”, hvilket skabte uro, søvnløse nætter og ængstelse. Malene kom og skabte en dejlig ro før, under og efter husrensningen. Hun fik sent den afdøde så fint og respektfuldt afsted. Jeg kunne mærke den udrensende energi længe efter, at Malene var gået, og har for første gang i meget lang tid følt mig tryg og tilpas i mit eget hjem. Nu føles det endelig som vores hus. Mange tak for visdomsordene og 1000 tak for “lukkeøvelsen”. Den er guld værd.


Margit

Tusind tak for besøget Malene. Efter flere uønsket begivenheder gennem de sidste 10 år og senest en kræft operation har dit besøg været til stor gavn. Med en enkelt chokbehandling har jeg nu sovet igennem 5 nætter i streg og jeg satser på flere, det giver bare en helt anden hverdag. Tusind tak. Vi ses bestemt igen.

Anni

Tusind tak, Malene! Til alle jer andre: Jeg endte i desperation med at få Gaven i maven behandling 3. Januar. Har været sygemeldt med stress og befinder mig i en svær angsttilstand, siden august 2018 og har først tid ved en psykiater til juni! Valgte Malene fordi hun med stor succes har lavet husrensning og personrensning på min familie og jeg. Jeg var skeptisk under behandlingen. Men igår fik jeg øjnene op for at jeg uden problemer kan tale om de traumer jeg har fra barndommen, noget som har været umuligt for mig! Jeg har sat mig selv fri ved tilgivelse som Malene sagde jeg skulle, jeg havde ikke drømt om at jeg kunne det helt afklaret allerede nu med al den smerte jeg er blevet påført. Jeg fik også chokbehandling over nogle ting, blandt andet en alvorlig trafikulykke for 4 år siden som jeg stadig reagerede på. Allerede dagen efter var problemet væk, min krop reagerer ikke længere på at køre bil, det er fantastisk! Jeg får heller ikke flere flashbacks fra ulykken som har plaget mig siden. Jeg er overbevist om at disse behandlinger kan hjælpe mig frem og ud af min sygdom igen, for nu er der plads til at jeg kan arbejde med tingene når jeg skal til psykiater. Jeg kan varmt anbefale Malene og diverse behandlinger hun tilbyder


Marianne

1000 tak til Malene for at vise, hvordan det svære, kan gøres let og på den tålmodigste vis forklare det, igen og igen og igen. Malene har en dejlig jordnær tilgang til tingene og er så ærlig, kærlig og autentisk i sin undervisning og mødet med os kursister og jeg føler mig virkelig godt tilpas, i hendes selskab. Jeg glæder mig allerede til næste kursus.

Charlotte 

Selvom jeg ”helt tilfældigt ” blev tilmeldt Reiki 1 i janausr måned og nu skal igang med Reiki 2 hos dig, Malene - var vi begge helt enige om fra 1.minut, at der ikke er tale om tilfældigheder. Jeg anede ikke, hvad det var, jeg meldte mig til. Det viste sig hurtigt, at “ det her “ har jeg så meget brug for både til mig selv (og ligeså mine nærmeste). Jeg glæder mig til Reiki 2 og i det hele taget at lære mere. Jeg kan meget godt lide din personlige og jordnære tilgang til at formidle Reiki og din skønne attitude som er åben, kærlig, nysgerrig, omsorgsfuld og m.m. Prøv det, vil jeg sige til andre nysgerrige:). Kh Charlotte


Marlene

Jeg var til en “gaven i maven” behandling hos dig i august måned. Efter jeg har modtaget denne behandling føler jeg en hel anden ro indeni og en langt større accept af mig selv og andres beslutninger. Tusind tak for det. KH MarleneTina

Jeg har været på kursus hos Malene i Reiki 1 og 2. Jeg kan varmt anbefale de kurser. Det kan bruges i så mange sammenhæng, kun fantasien sætter grænsen. Jeg har haft stor glæde af at bruge de ting jeg har lært: på mig selv, på andre og i situationer. De kurser er en stor gave, jeg har givet mig selv.


Therese

I mandags d. 3/12 2018 havde vi besøg af Malene, som kom forbi til en husrensning. Både min kæreste og jeg oplevede uforklarlige ting i lejligheden. Malene har sådan en dejlig energi og er vanvittig dygtig til at bruge sine evner. Det blev hurtigt slået fast hvem der var i vores lejlighed og hvilke temaer den afdøde beboer havde slåsset med. Vi havde mærket mere til det, end vi vidste af. Ikke alene blev personen hjulpet over på den anden side, men vi blev også hjulpet og healet hver især. Malene er så behagelig og skøn, at vi vil anbefale hende til alle, der har brug for noget hjælp af spirituel karakter. Vi ved ihvertfald at det ikke er sidste gang at vi vil benytte os af Malene og hendes evner. Et stort tak til Malene. Vi er meget taknemmelige og glade! De allerkærligste hilsner fra Therese


Gitte

Tak for fantastisk oplevelse mandag og tirsdag gik min astma helt amok, og derefter har den været VÆK - jeg hoster dog stadig indimellem men ingen astma. Jeg har fået en utrolig ro og glæde i mit hoved og krop, helt fantastisk. Så 1000 tak for alt det du har gjort for mig. PS jeg sov hele vejen hjem i bilen har aldrig sovet i bilen før. Af hjerte tak for dig. Mange knus til dig.


Kirsten

Tak for et fantastik Reiki 1 forløb/ kursus. Du har guidet os igennem på den mest kærlige og indfølende måde. Jeg er kommet meget mere i kontakt med min intuition og tør stole på, at det jeg mærker er det rigtige for netop MIG. Jeg har fået nogle indsigter gennem selvhealing og det er som om det hele falder på plads. Glæder mig til Reiki 2.


Heidi 

 Det er i dag ca. to måneder siden jeg fik en "gaven i maven" behandling hos Malene. Malene er en hjertevarm og kærlig kvinde. Hun er dygtig og jeg følte mig tryg i hendes nærvær. Jeg mærker her nogle måneder efter, at "gaven i maven" har fået mig mere i balance. Jeg rammes ikke på samme måde af følelser, der var forbundet med ting jeg har gemt i min mave fra min barndom. Det er som om, der er blevet mere plads til at reagere voksent og konstruktivt på tingene efter de er flyttet op i mit hjerte. Tak for behandlingen:-) 
Læs med her hvad alle mine mange glade klienter melder tilbage.
 
Jeg er dybt taknemlig og glad for, at I dele jeres oplevelser med mig.
 
Har du lyst at dele din oplevelse hos mig, kan du sende mig et par ord på min mail dippel@privat.dk og jeg ligger det ud her med dit fornavn.
 
 
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk