Jeg tilbyder / WALK & TALK med KLARSYN
 
"Jeg har idag haft en rigtig rigtig god oplevelse ved en session i afdøde kontakt hos Malene. Hun får mine varmeste anbefalinger, jeg er helt høj endnu. Hun er dygtig og virkelig fantastisk. Det var en rørende og vidunderlig oplevelse på samme tid, og ramte spot on med de afdøde. Tak for det Malene."
Camilla
 
"Tusind tak for i dag. Det var en helt fantastisk rørende oplevelse, som jeg virkelig kan bruge til noget."
Margith
 
"Mine bedste anbefalinger til Malene! Under hendes "læretid", har jeg haft en session med afdødekontakt, og jeg har følt en stor lettelse efter den besked, jeg fik fra afdøde. Det var en meget positiv og overraskende oplevelse."
Sanne
 

WALK & TALK med KLARSYN

 
Savner du at føle nærværet fra en af dine kære afdøde?

Har du ikke har fået sagt ordentligt farvel?
 
Elsker du naturen og gåture?

Så kan jeg måske hjælpe dig!

Som medie tilbyder jeg dig en session med  WALK & TALK med KLARSYN i skønne natur omgivelse i Silkeborg -  jeg kan aldrig garantere kontakt til den eller de afdøde, du  "ønsker" at høre fra, ligesom vi ikke kan forvente, at ens mor, søn eller en kær ven tager telefonen lige med det samme.

Som medie vil jeg gøre mit bedste for, at få kontakt til dine kære afdøde, mens vi gå en tur i Silkeborgs skønne natur, så du får de ting at høre og mærke, som dine kære afdøde, mener du bør vide her og nu i dit liv. 
 
Jeg vægter højt, at jeg får formidlet de informationer og budskaber samt den lige netop den healings energi dine kære afdøde har til dig i sessionen.
 
Det er min intension, at du får mulighed for at gå hjem og bruge den kontakt og healing, som bliver skabt i sessionen, til dig og dine processer.
 
Det er vigtigt for session, at jeg ved så lidt som muligt om dine kære afdøde. Det eneste jeg har brug for at vide,  er din relation til afdøde og afdødes navn.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på 30534184 eller dippel@privat.dk
 
"Tusind tak for den fine Walk & talk med klarsyn session jeg var så heldig at vinde hos dig i Silkeborg. Tror mødet var forudbestemt. Det var de smukkeste omgivelser du havde valgt til turen så en total dejlig afslapning omkring sessionen. Du er en meget varm og imødekommende person, så man føler sig godt tilpas. Du var med til at sætte flere ting i perspektiv som foregår i den udvikling/proces jeg er i lige. Der var ikke noget hokus pokus i din måde at formidle på og snakken var fantastisk og givende og satte lidt løse ender på plads - tusind tak for det. Min varmeste anbefaling herfra. Knus" Susanne
 
 
 
 
 
"Så er jeg hjemme igen og har fået det hele fordøjet, og nåede da også lige at få tårer ned af kinderne på vej hjem.
Jeg vil gerne sige tusind tusind tak for en super god oplevelse i skønne omgivelser.
Det var virkeligt en meget positivt oplevelse, og jeg synes, at jeg har fået en masse godt med derfra.
Og jeg synes virkelig at du er dygtig til det du laver. Du har helt sikkert fundet dit rette element at arbejde med. De kærligste hilsner"
Carsten
 
"Jeg har i dag fået Sitting afdøde kontakt hos Malene. Det var en behagelig, afslappet og fantastisk oplevelse. Min farmor kom igennem, Malenes beskrivelse var meget præcis, så jeg var med det samme klar over, at dette var min farmor. Gennem Malene kom hun tættere på mig, jeg følte en velkendt varme, kærlighed, ro og tryghed. Jeg har resten af dagen følt en for mig usædvanlig afslappethed, en form for lettelse. Jeg har ikke mistet min farmor, hendes sjæl er her og med den hendes kærlighed og varme. Tusinde tak til Malene, der hermed får min varmeste anbefaling." 
Birthe
 
"De bedste anbefalinger. Dejlig og rolig atmosfære."
Per
 
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk