/ Healing med spirituel rådgivning
"Kære Malene Jeg vil sige dig mange tak for din fantastiske healing. Jeg har prøvet healing før og besøgt alternative i over 30 år. Dog har jeg aldrig oplevet det SÅ smukt, intenst og givende som denne hos dig! Jeg fik så mange smukke beskeder under healingen og din samtale før og efter har gjort, at jeg nu endnu mere er mig og står ved hvem jeg er og hvad jeg er. Jeg har fået fornyet håb, mod og styrke til en livsnødvendig operation jeg nu skal gennemrejse, sammen med at stå ved min personlige spiritualitet. Jeg er dig dybt taknemmelig og ydmyg i forhold til alt det smukke jeg oplevede og som fylder mig så smukt nu."
Iben
 "Kære Malene. Efter i noget tid at have haft dig i baghovedet, bestilte jeg en healing med spirituel vejledning. Det fortrød jeg bestemt ikke. Jeg blev mødt af dig med varme og nærvær allerede i døren. Jeg er før blevet healet, så det var ikke nyt for mig. Det nye var din ro og dine dejlige varme hænder, jeg var fuldstændig tryg, og havde fuld tillid til dig og det du gjorde.Den efterfølgende samtale gav mig virkelig noget at arbejde videre med. Tak for det:-) Jeg kan kun på det varmeste anbefale dig, og kommer helt sikkert igen. En helt igennem dejlig oplevelse:-) "
Ruth
 
"Kære Malene. Tusind tak for en helt fantastisk forløb hos dig Givende og indspirende. Vi ses Kærlig hilsen."
Margith
 

Healing med spirituel rådgivning

Når vi mødes fortæller du om de udfordringer eller blokeringer, der fylder i dig og det du ønsker hjælp til, og det som du gerne vil have healing til.
 
Det kan være du har nogle chok/traumer, der giver psykiske eller fysiske udfordringer i dit liv.
 
Du kan have forberedt nogle spørgmål, som du ønsker svar på. Du kan også vælge at høre den spirituelle rådgivning, som kommer spontant i sessionen.
 
Under hele sessionen lytter jeg intuitivt til hvordan healingen skal foregå og jeg bruger af alle de værktøjer jeg har og lader mig guide hele vejen igennem.
 
Sessionen er et samspil med healing, spirituelle rådgivning og evt. chokforløsning og alt sammen i samarbejde med dig og din krop.
 
Under healingen kan der komme afdøde på besøg. Jeg kan kun komme i kontakt med de afdøde, som vælger at træde frem – så der er ingen garanti for, at netop den eller de afdøde, du helst vil tale med, dukker op.
 
Når du modtager healing, samarbejder jeg med den åndelige verden og dine guider.
  
Afslutningsvis taler vi om, hvad du og jeg har oplevet under healingen og hvordan du har det nu og jeg leverer de evt. beskeder  og rådgivning, der er kommet ind undervejs.
 
Sessionen laves både fysisk i  min klinik, på Zoom eller Messenger, telefonen eller som WALK & TALK.
 
 
"Jeg har med stor fornøjelse været hos Malene en enkelt gang. Hun er et helt særligt menneske med evner jeg slet ikke havde forestillet mig fandtes. Malene formåede at sætte gang i en forløsning af gammel sorg og selvbebrejdelser, så proppen røg af og på igen. Med anvisning til hvordan jeg selv kan lette trykket når det er nødvendigt og finde roen i processen. Tusind tak Malene.
Trine
 
"Kære Malene! Af hele mit hjerte, siger jeg dig tak for en fantastisk behandling. Du er en skøn kanal for Karmisk healing og man kan bare ligge og nyde varmen fra dine hænder. Alt foregår stille og roligt i dejlige omgivelser. Beskederne er helt i top og alt i alt har det givet mig en fantastisk ro. Du kan på det varmeste anbefales."
Dorthea
 
"Jeg har fået spirituel rådgivning og healing hos Malene for et par uger siden. Jeg kan ikke sætte en konkret beskrivelse på, hvad du og vores "hjælpere" har gjort for mig. Men et er sikkert, jeg har fundet en længe savnet ro og føler mig omgivet af kærlighed og omsorg. En omsorg jeg kan bruge og give videre i min hverdag. Tusind tak Malene og på glædelig gensyn."
Lone
 
"Healing hos Malene, kan kun anbefales, det har helt forandret mit Liv, til det bedre. Jeg har fundet roen i mig selv, jeg ser meget lysere på Livet. Jeg har lige været udsat for en stor udfordring i mit Liv, tør ikke tænke på hvordan, hvis ikke jeg havde fået Healing hos Malene. Malene er en meget varm, hjælpsom, lyttende, opmærksom pige. Føler man kan snakke med hende om alt, intet føles forkert. Dejlig at komme hos hende, bliver altid budt velkommen, med et smil og et stort varmt klem. Dejlig Healing fra Malenes varme hænder. Kan kun anbefales. Jeg har været på Reiki 1 og snart Reiki 2. Det har bare været super godt, for mig og min familie.( Min mand har fået det over sine læber og sige det.)
Af hele mit hjerte TAK Malene."
Kirsten
 
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk