Jeg tilbyder / Fjernhealing
"Jeg har lidt af Horton hovedpine gennem mange år. Jeg har nu prøvet at få fjernhealing fra Malene, noget jeg ellers aldring har troet på. Jeg er en mand på 77 år. Jeg har oplevet at det nærmest er helt væk, jeg er dybt taknemlig. Af hjertet tak for hjælpen Malene."
Ejvind
 
"Kære malene jeg har prøvet at få fjernhealing af dig flere gange. Det er utroligt at man på så mange kilometers afstand kan mærke din energi og det gode du sender til mig., men sådan er det. Jeg oplever, varme og som om dine hænder er på mig selvom jeg ved du ikke fysisk er her. Det er fantastisk dejligt at mærke den omsorg, og virker godt fordi jeg ikke altid har tid og mulighed for at køre til silkeborg, men kan få healingen her hjemme hos mig. Samtidig er det fantastisk at få dine clarivoyante beskeder senere og jeg har mulighed for i ro og mag at tage det ind når det passer mig. Sidst havde jeg ondt i ryggen før vi begyndte og efter healing og beskeder lettede det og ja jeg fik mulighed for i mit eget tempo at arbejde med mine opgaver. Det føles godt for mig og jeg kan varmt anbefale denne metode, malene er dygtig og jeg fik så meget med."
Lena

Fjernhealing

Fjernhealing anvendes til præcis samme slags udfordringer, som hvis du modtager en healing, fysisk hos mig. Det kan både sendes fremad i tid og bagud i tid.
 
Jeg oplever fjernhealing kan være rigtig godt til præstationsangst ved eks. eksamen, kørekort, jobsamtale og fremlæggelse. Ængstelse og usikkerhed.
 
Personlig udvikling, manglenede mod, kørt fast i en livssituation, mønsterbrydning, svære relationer, smerte ifm sorg, tab, skilsmisse, ked af det, tristhed.
 
Det kan også være til fysiske smerter og skavanker i kroppen.
 
Fjernhealing bruges også til fremtidige situationer. Eks. samtale, møde, operation osv.
 
Inden fjernhealingen går i gang, har du fortalt hvilke udfordringer eller blokeringer, du ønsker hjælp til, og det som du gerne vil have healing til.
 
Fjernhealingen varer ca 20-30 min, hvor vi har i forvejen aftalt en tid, så du har mulighed for at ligge dig eller blot forholde dig i ro, men det er ikke et krav.
 
Efter fjernhealingen fortæller jeg, hvad jeg har oplevet og leverer de beskeder, jeg  evt.har modtaget, hvis du ønsker det. Beskederne kan leveres både telefonisk eller på mail/sms.
  
Fjernhealing også bruges til husrensning. Læs mere her
 
 
 
"Malene har fjernhealet min hest, som har haft nogle problematikker. Fjernhealing var umiddelbart lidt for 'alternativt' til min naturvidenskabelige tro, men jeg må sige, at jeg er blevet blæst helt bagover. Dyr lyver aldrig og min hest blev tydelig påvirket af healingen. Efterfølgende talte Malene og jeg sammen, hvor det skal siges, at Malene intet ved om min hest og aldrig har mødt den. Men Malene kunne så tydeligt beskrive så mange ting, som kun jeg ved omkring min hest. Det var en fantastisk oplevelse. Malene er et sjældent venligt og imødekommende menneske, som i den grad har åbnet en ny verden for mig! Malene har skabt en utrolig dejlig og tryg atmosfære, som jeg har nydt at være i under mit kursus og under mine andre processor. Jeg står tilbage med de bedste oplevelser - og jeg kan ikke give Malene andet end de aller, aller bedste anbefalinger."
Nadia

"Det var en underlig fornemmelse første gang, jeg fik fjernhealing. Kunne mærke det i hele kroppen lige da du startede. Ligesom at få en smule strøm igennem kroppen. Dejlig fornemmelse. Men det mest fantastiske var alligevel alt det du kunne fortælle om mig efterfølgende. At det jeg selv følte, også var det min krop fortalte. Der er selvfølgelig meget at arbejde med, men det vil jeg tage lidt hen ad vejen. Tak for din måde at være på. Mega empati har du. Tak for det."
Henriette 
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk