/ RYD OP I MAVEN - slip gl. oplevelser fra din barndom
Jeg har været hos Malene til en Ryd op i maven behandling.
Jeg mærkede en lettelse og en frihed, som aldrig før.
Jeg føler nu efter ca. to uger efter behandlingen, at mønstrer, som jeg har hængt fast i gennem mange år af mit liv, har fået vinger.
I denne uge har jeg fået tusind ideer og mine kreative talenter, som har sovet en tid, blusser op med fornyet styrke. Jeg maler og maler og jeg kan slet ikke lade være.
Jeg føler friheden til at være mig og tør ting, der ikke har være i min bevidsthed før. Jeg vågner med en følelse af taknemmelighed og møder dagen med hvad den bringer.
Samtidig vil jeg gerne rose og anbefale en meget kompetent behandler, der ser det hele menneske og handler med stor omsorg for personen der ligger på briksen.
Jeg anbefaler denne behandling til alle, der ønsker at arbejde dybere med temaer, der fylder på alle planer."
Lena

RYD OP I MAVEN - slip gl. oplevelser fra din barndom

Sessionen ryd op i maven og slip gl. oplevelser fra din barndom, går ud på at få helet alle de gl sår og oplevelser op, som har sat sig i din krop.

Alle de historier og blokeringer, der ligger din krop og som fylder og "larmer". Det er således at alt hvad vi oplever fra 0-7 år, sætter sig i kroppen og gentager sig i dit liv igen og igen.

Det er alt det, der giver dig fysiske og psykiske smerter i dag, forhindrer dig i at leve dit liv, med hele dig og din essens.

Få det slettet og healet op og placeret oplevelserne i dit hjerte, hvor de hører til.

Det giver dig en erfaring, der kan være med til at gøre dig stærkere, så du for alvor kan komme til at bruge din mavefornemmelse.

Med andre ord - få ryddet op og åbnet dit hjerte.

I sessionen bruger jeg min intuition, min clairvoyante evne, healing og TFT (Tankefelt terapi) og andre chokforløsende metoder og elementer fra Gaven i maven værktøjet som jeg har mange års erfaring med.

Der bliver masser af healing til dit indre barn.

Processen starter, når du beslutter dig og booker tiden.

Når du kommer til sessionen medbringer du en kortfattet "liste" gerne skrevet på pc og i 2 eksemplar i kronologisk rækkefølge.

Denne liste skal indeholde de episoder, følelser, personer og hændelser du kan huske fra primært fra 0-7 år, som har gjort negativt indtryk på dig.

Bare skriv det du husker eller er blevet fortalt.

Det vil være en god ide at påbegynde listen allerede, når du har bestilt tiden og have listen liggende fremme, så du kan gå og tilføje efterhånden som det dukker op i din bevidsthed.

Eksempler til din liste kan være:

Min morfar døde da jeg var 14 dage
Jeg har ikke boet sammen med far siden jeg var 2 år
Min astma startede, da jeg var 3 år
Mine forældre blev skilt da jeg var 3 år
Min mor blev alvor syg, da jeg var 4 år
Jeg kom alene på sygehuset, da jeg var 5 år Jeg skiftede skole 2 gange inden jeg fyldte 10 år
Jeg har aldrig følt mig velkommen
Min mor, far, søster og bror
Jeg blev mobbet i skolen
Min mor kunne bedst lide min søster
Min regnelærer hånede altid mig

Du kan booke en tid hos mig på 30534184 eller på dippel@privat.dk

Jeg afsætter 2 timer og betalingen er kr. 2.000,- .

Vi tager det vi kan nå og det tempo du og din krop er klar til. Får du brug for yderligere sessioner efterfølgende, kan du booke opfølgende session til kr.1.000,- af 60 min varighed.

Jeg glæder mig rigtig meget sammen med dig til at lave en sessionen sammen med dig.

Vel mødt.
 "Tusinde tak for sessionen💝
Min oplevelse af sessionen Ryd op i maven har været, at jeg føler, at jeg endelig har fundet en indre ro i mig selv, er kommet i balance og er blevet mere tålmodighed med mig selv.
Jeg har tilgivet min familie, hvilket har gjort, at familierelationen er blevet bedre både overfor mine forældre og min søster.
Det er som om alle de billeder fra listen, som før føltes som tydelige billeder i erindringen, nu er hvisket væk og ikke fylder mere.
Jeg er SÅ glad for at have valgt at få den session hos dig. Af hjertet tak❤️
Jeg synes, du er en super dejlig person at komme hos. Det føles altid trygt at være hos dig. Du har et smittende humør og en super god måde at formidle et budskab på❤️"
Dorthe

"Jeg vil først og fremmest anbefale Malene, med den fantastiske behandling Ryd op i maven.
Min oplevelse var følgende:
Lige efter behandlingen, følte jeg en ro i hovedet,og fred i sjælen.
De efterfølgende dage følte jeg den roen endnu stærkere og jeg følte mig helt afslappet.
Og er pt arbejdssøgende,og de næste dage kunne jeg mærke ,at den ro i mig selv nu gav plads for den åndelige verden, og flere jobs meldte sig, efter lang tids stilstand.
Jeg kan ikke takke nok for, at jeg valgte den behandling hos dig.
Ole
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk