Jeg hedder Malene Spaabæk Dippel. Jeg er 51 år, gift og mor til en pige på 20 år og en dreng på 18 år.

Jeg tror på den åndelige verden, engle, tidligere liv og at der findes mere mellem himmel og jord end det vi lige kan forklare og se med det blotte øje og vores logiske hjerne.
 
Jeg tror også på at kroppen er et vigtigt redskab, som taler til os. Jeg tror på at alle fysiske smerter har en årsag og en historie.

Jeg er uddannet clairvoyant og spirituelhealer hos Common Sense og Reiki healer på reikiskolen samt engle- og karmisk healer, Medie og Reikimester hos Marzcia Techau.
 
Derudover har jeg taget grundkurset i Tankefelt terapi og EFT hos Heilesen & Mygind  samt "Frihedsteknikken" et redskab til opløsning af chok og traumer  hos Dorte Trønninge. Senest har jeg uddannet mig i værktøjet "Gaven i maven" hos Gina Asbjerg.
 
Senest i 2020 har jeg uddannet mig til METAsundheds terapeut hos  Metafys.dk  ved Lisbeth Lundgaard.
 
Jeg elsker at være kanal for universet og undervise, formidle og indvie både unge og voksne i reiki healingen.

For mig er healing kærlighed fra universet. Den hjælper med til at finde ind til din og min essens om hvem vi er, vores potentiale og hvad vores vej er her i livet.

Udover at være et spirituelt menneske, interesserer jeg mig rigtig meget for kommunikation mellem mennesker, adfærdsmønstrer og konflikthåndtering. Derfor har jeg i efteråret 2015 også valgt at uddannet mig til konfliktcoach og konfliktmægler. 
 
 
 
 
 
 
Udover den spirituelle side af mig, er jeg uddannet kontorassistent og optiker/kontaktlinseoptiker. Jeg har tidligere arbejdet mange år som optiker, både som ansat og selvstændig med egen webshop, samt en del år som kontorassistent.

Min spirituelle evner er i dag mit faste arbejde og  levevej.

Det giver mig stor tilfredshed og glæde i mit liv at bruge mine spirituelle evner til at hjælpe andre mennesker videre til selvindsigt og selvhjælp ved hjælp af healing.

Jeg er et meget intuitivt og særligt sensitivt menneske, som bruger alle mine sanser, når jeg omgås mennesker. I form af min uddannelse som clairvoyant, har jeg lært at passe på mig selv og lukke af for andres energier, når jeg ikke arbejder spirituelt.

Det har stor betydning for mig, at du bliver set og mødt med nærvær og anerkendelse i sessionen.

Jeg møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i livet og med stor respekt for dine grænser og livssituation. Jeg arbejder under den etiske regel med tavspligt.Tilliden mellem dig og mig er vigtig for mig.

Der er mange veje til selvindsigt.
Den åndelige vej  og reikihealing har hjulpet mig, til at opdage mine evner og mit potentiale for healing, clairvoyance og medieskab.
 
Malene Dippel | skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - www.malenedippel.dk | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk