/ Afdøde kontakt med healing
Kære Malene💚
Hvor var det vildt at prøve og befriende🙏❤🌟 Du må også have en skøn dag🤩 Det kan min I hvert fald blive🌟☀️
Kh Jane💚
 
Det er mig der siger tusind tak 🙏❤️
Det var meget rørende og overbevisende og trygt 🙏❤️
Louise
 

Afdøde kontakt med healing

 
Savner du at føle nærværet fra en af dine kære afdøde?

Har du ikke har fået sagt ordentligt farvel?

Så kan jeg måske hjælpe dig!
 
Som medie kan jeg aldrig garantere kontakt til den eller de afdøde, du måske "ønsker" at høre fra, ligesom vi ikke kan forvente, at ens mor, søn eller en kær ven tager telefonen lige med det samme.

Som medie vil jeg gøre mit bedste for, at få kontakt så du får de ting at høre og mærke, som dine kære afdøde, mener du bør vide her og nu i dit liv.

Jeg vægter højt, at jeg får formidlet de beviser og budskaber samt lige netop den healings energi dine kære afdøde har til dig i seancen.
 
Du kan blive i dine trygge og rolige omgivelser og samtidig have muligheden for at høre fra dine kære afdøde.

Seancen foregår udelukkende over mobilen, hvor jeg ringer dig op.
 
Det varer ca. 20 min og betalingen er kr. 333,- på mobilepay 404525.

Du booker tid på sms 30534184.

Jeg glæder mig til at være kanal for dig og dine kære afdøde 💜
 
At få dødekontakt er virkelig en WAUW oplevelse. Malene kan med sin kyndige og kærlige guidning stille meget præcis ind på afdøde. Afdøde som ønsker kontakt eller mig der ønsker kontakt med afdøde. Det er både at få beskeder og spørge ind til afdøde. En helt fantastisk oplevelse der føles helt naturlig og ikke skræmmende. Og de svar jeg fik var afklarende og opløftende. Det var virkelig noget jeg kunne bruge i momentet og fremtidigt.Healing fra afdøde gjorde, at jeg bl.a. fik svar på noget jeg har tænkt på længe - fra en der døde pludseligt. Svaret var kærligt og støttende. Det gav mening og nu tænker jeg kærligt på vedkommende uden flere spørgsmål.
Lone❤️
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk