Uddannelse/Workshop/Grupper / REIKI UDDANNELSE
 
Tak skønneste Malene for at holde et kærligt, healende og opløftende rum som altid. Det har været magisk endnu engang.💜
Reiki 3 kalder. Afventer rette tid. Vil glæde mig indtil🙏
Carolina

Tusinde tak for endnu en skøn dag og 1000 tak for din fantastiske og empatiske måde at være på ❤️🙏🏻
Annette

"Jeg var i går til et fantastisk reiki 2 kursus hos Malene,som var meget spændende, lige som reiki 1. Der skete stor personlig udvikling både for mig,og alle de andre på kurset,og jeg er fyldt af ro i krop og sjæl. Jeg kan kun anbefale alle,at tage disse kurser hos malene."
Ole

"Jeg har været på Reiki 1 og snart Reiki 2. Det har bare været super godt, for mig og min familie.( Min mand har fået det over sine læber og sige det.) Af hele mit hjerte TAK Malene."
Kirsten

REIKI UDDANNELSE

Lær at heale og få REIKI 1, 2 og 3 og engle healing og meget mere.


Du lærer at være kanal for REIKI healing og lade dig selv og andre op.

Du lærer at være kanal REIKI fjernhealing til dig selv og andre.

Du lærer at være kanal for reiki healing til andres situationer.

Du lærer at være kanal for engle healing.

Du får et redskab for livet.

Du lærer at forbinde dig med englene både i meditation og i healing til dig selv og andre.

Du udvider din bevidsthed.

Du får et redskab til at være kanal for healing på egne blokeringer.

Du lærer at gå vejen fra OFFER til MESTER i dit liv.

Uddannelsen kan både bruges på dig selv, i din selvudvikling og til at hjælpe andre.

Det er en EKSKLUSIV uddannelse.

Der er plads til 4 deltagere på denne uddannelse i efteråret 2024  HOLDET ER FYLDT OP OG DER MELDES UDSOLGT - kom på venteliste eller forhåndstilmeld dig til nyt hold til foråret. 
 
NÆSTE HOLD 2025:
1.& 2. Februar, 22. & 23. marts og  26. & 27. april 2025.
Du kan skrive dig op til en plads allerede nu til EARLY BIRDY PRIS og betale til 1/10-2024 første plads er reserveret - der er 3 tilbage

Det foregår i trygge og rolige rammer i min klinik på:
Skærskovtoften 4, Funder Kirkeby, 8600 Silkeborg.

En professionel uddannelse, hvor du kan føle tillid fra start. Der er plads og tid til at lære og være dig.

Uddannelsen afsluttes med diplom, fælles spisning og fejring af dig som healingskanal og mester i eget liv.


Det foregår over 3 weekender:

LØRDAG/SØNDAG 7. og 8. september 2024 kl. 10-16
LØRDAG/SØNDAG 5. og 6. oktober 2024 kl. 10-16
LØRDAG/SØNDAG 2. og 3. november 2024 kl. 10-16


Formålet med uddannelsen, er at du får aktiveret din healings kanal og får et redskab til at lade dig og andre op. Du får styrket din intuitive fornemmelse i dit liv, når du lader dig selv og andre op.

Jeg lægger særlig vægt på at øge den intuitive del i dig. Du bliver mesteren i dit liv. Din retning i livet bliver styrket med din øget bevidst og selvhealing.

Det kræver ingen kendskab eller forberedelse på forhånd. Blot du har lysten og modet til at arbejde med dig selv og ønsker personlig udvikling, da det er det vigtigste, når du gerne vil lære at være kanal for healing. Der vil være deling i gruppen undervejs omkring dine oplevelser og udvikling.

Under den personlige udvikling/ ud renselsesproces, kan der komme gamle fysiske eller psykiske ting.

EARLY BIRDY PRIS: Betal senest 31/7-2024 kr. 8.888,-. Du sparer kr. 1.111, -

Derefter er prisen: kr. 9.999,-.
 
Tilmelding foregår på mail dippel@privat.dk, sms 30534184 eller pb på Messenger.

Betalingen foregår til mobilepay 404525 eller bankoverførsel til reg nr. 7046 konto nr. 0001171384.


Mulighed for ratebetaling:
Prisen er kr. 9.999,-. Betaling ved tilmelding kr. 3.999,- derudover 3 rater a kr. 2.000, - 1/9, 1/10 og 1/11 2024.

Jeg sørger for frugt og lidt sødt samt vand hver gang. Du medbringer selv frokost og gerne hjemmesko eller indendørs sko.


Alle kan lære at være kanal for REIEKI healing og lade sig selv op med REIKI healing og det er ikke nogen religion forbundet til det. Det ligger i os alle, det skal blot åbnes og mødes og udvikles.


Denne reiki healings uddannelse følger ikke reikialliancens form.

Jeg oplever, at mine REIKI elever gennemgår en personlig udvikling / ud renselsesproces og får en langt bedre kontakt til sig selv, sit eget lys og spiritualitet, bedre jordforbindelse, bedre adgang til egne kvaliteter, evner og potentialer samt en styrket intuition - med andre ord jeg oplever, at mine kursister får meget mere end et redskab til at være kanal for healing.

Jeg har afholdt utallige reiki healing 1 og 2 kurser de seneste år. Jeg har indviet et hav af kærlige sjæle i reiki healing 1, 2 og 3. Jeg brænder for healing og det redskab jeg bruger dagligt både på mig selv og mine klienter.

Jeg har nu lyst til at samle alle REIKI kurserne og meget mere i en REIKI uddannelse  til dig og være med dig hele vejen.

Har du spørgsmål til REIKI uddannelsen, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at have dig med.
Kærligst Malene
 
 
 
 
"Kan kun anbefale dette unikke kursus 💥 mit liv er forandret siden jeg fik disse redskaber 🌿🌅💚 TAK 🙏❤️🌞"
Marianne

"Jeg kan varmt anbefale Malene. Hun er troværdig, empatisk, autentisk, faglig dygtig, har stor intuition, skøn humor. Jeg har taget Reiki 1 og 2 hos Malene, hun har været en fantastisk kanal for min spirituelle udvikling."
Lone

"Jeg har både været til klarsynsaften og på reiki 1 kursus ved Malene, og begge gange har jeg været så imponeret over Malenes varme, sprudlende, nærværende personlighed, samt hendes fantastiske evner!
Til reiki kurset, blev vi gjort opmærksomme på hændelser og forandringer der kunne ske for os undervejs i forskellige situationer, nogle ting syntes jeg lød helt hen i vejret, men jeg har virkelig oplevet både på krop og sind, hvad reiki kan gøre for en! En fantastisk oplevelse og en dejlig rejse jeg er startet på - med den bedste læremester! Jeg ser så meget frem til at deltage på reiki 2 kursus ved Malene - de bedste anbefalinger herfra."
Micaela

"Kære Malene. Nu er der gået noget tid siden jeg var på Reiki 1 hos dig, og jeg kan bare sige, at jeg har rigtig stor glæde af selvhealingen, det gør mig godt. Fantastisk som du kan hjælpe mig til at hjælpe mig selv. Tak for det."
Ruth
 
"Healing hos Malene, kan kun anbefales, det har helt forandret mit Liv, til det bedre. Jeg har fundet roen i mig selv, jeg ser meget lysere på Livet. Jeg har lige været udsat for en stor udfordring i mit Liv, tør ikke tænke på hvordan, hvis ikke jeg havde fået Healing hos Malene. Malene er en meget varm, hjælpsom, lyttende, opmærksom pige. Føler man kan snakke med hende om alt, intet føles forkert. Dejlig at komme hos hende, bliver altid budt velkommen, med et smil og et stort varmt klem. Dejlig Healing fra Malenes varme hænder. Kan kun anbefales. Jeg har været på Reiki 1 og snart Reiki 2. Det har bare været super godt, for mig og min familie.( Min mand har fået det over sine læber og sige det.) Af hele mit hjerte TAK Malene."
Kirsten


"Har været på to fantastisk spændende
Reiki 1 dage. Hvad gør det ved en?
Man føler ro, man bliver glad, man bliver afslappet. Man kan hjælpe andre.
Det er da verdensklasse.
Jeg kommer til Reiki 2.Tak Malene."
Didde


Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk