/ WALK & TALK
 
"Jeg har idag haft en rigtig rigtig god oplevelse ved en session i afdøde kontakt hos Malene. Hun får mine varmeste anbefalinger, jeg er helt høj endnu. Hun er dygtig og virkelig fantastisk. Det var en rørende og vidunderlig oplevelse på samme tid, og ramte spot on med de afdøde. Tak for det Malene."
Camilla
 
"Tusind tak for i dag. Det var en helt fantastisk rørende oplevelse, som jeg virkelig kan bruge til noget."
Margith
 
"Mine bedste anbefalinger til Malene! Under hendes "læretid", har jeg haft en session med afdødekontakt, og jeg har følt en stor lettelse efter den besked, jeg fik fra afdøde. Det var en meget positiv og overraskende oplevelse."
Sanne
 

WALK & TALK med HEALING & KLARSYN

Elsker du naturen og gåture?
 
Har du nogle udfordringer som tynger dig eller har du brug for en støttende hånd i ryggen.
 
Er du mere til at gå sammen end at sidde overfor hinanden ?

Så kan denne session være noget for dig!

Healing med spirituel rådgivning mens vi går sammen. Med min clairvoyante evne tilbyder jeg dig en session med  WALK & TALK med HEALING i skønne natur omgivelse i Silkeborg.
 
Når vi mødes fortæller du kort, hvad der fylder i dig.

Som clairvoyant og healer vil jeg gøre mit bedste for, at få den hjælp og de budskaber frem, som lige netop du har brug for. Det samme gælder, hvis en af dine kære afdøde, kommer igennem undervejs.
 
Det hele foregår i healingsenergien, mens vi gå en tur i Silkeborgs skønne natur, så du får den hjælp og rådgivning at høre og mærke, som universet mener du bør vide her og nu i dit liv. 
 
Jeg vægter højt, at jeg får formidlet den hjælp og de budskaber samt den lige netop den healings energi som universet har til dig.
 
Det er min intension, at du får mulighed for at gå hjem og bruge den rådgivning, hjæp  healing, som bliver skabt i sessionen, til dig og dine processer.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på 30534184 eller dippel@privat.dk
 
"Tusind tak for den fine Walk & talk med klarsyn session jeg var så heldig at vinde hos dig i Silkeborg. Tror mødet var forudbestemt. Det var de smukkeste omgivelser du havde valgt til turen så en total dejlig afslapning omkring sessionen. Du er en meget varm og imødekommende person, så man føler sig godt tilpas. Du var med til at sætte flere ting i perspektiv som foregår i den udvikling/proces jeg er i lige. Der var ikke noget hokus pokus i din måde at formidle på og snakken var fantastisk og givende og satte lidt løse ender på plads - tusind tak for det. Min varmeste anbefaling herfra. Knus" Susanne
 
 
 
 
 
"Så er jeg hjemme igen og har fået det hele fordøjet, og nåede da også lige at få tårer ned af kinderne på vej hjem.
Jeg vil gerne sige tusind tusind tak for en super god oplevelse i skønne omgivelser.
Det var virkeligt en meget positivt oplevelse, og jeg synes, at jeg har fået en masse godt med derfra.
Og jeg synes virkelig at du er dygtig til det du laver. Du har helt sikkert fundet dit rette element at arbejde med. De kærligste hilsner"
Carsten
 
"Jeg har i dag fået Sitting afdøde kontakt hos Malene. Det var en behagelig, afslappet og fantastisk oplevelse. Min farmor kom igennem, Malenes beskrivelse var meget præcis, så jeg var med det samme klar over, at dette var min farmor. Gennem Malene kom hun tættere på mig, jeg følte en velkendt varme, kærlighed, ro og tryghed. Jeg har resten af dagen følt en for mig usædvanlig afslappethed, en form for lettelse. Jeg har ikke mistet min farmor, hendes sjæl er her og med den hendes kærlighed og varme. Tusinde tak til Malene, der hermed får min varmeste anbefaling." 
Birthe
 
"De bedste anbefalinger. Dejlig og rolig atmosfære."
Per
 
 
Malene Dippel | CVR: 27547478 | Skærskovtoften 4, 8600 Silkeborg - DEN KLOGE KONE FRA SILKEBORG | Tlf.: 30534184 | dippel@privat.dk